BİLECİK'TE FECİ KAZA

Bilecik’te iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 12 kişi de yaralandı.

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
8482 Okunma
BİLECİK'TE FECİ KAZA

Bilecik’te iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 12 kişi de yaralandı. 

 


Edinilen bilgilere göre kaza, Bilecik-Gölpazarı karayolu 12. kilometresi Küçüksusuz köyü yol ayrımında meydana geldi. Mustafa Çivi yönetimindeki 11 RA 045 plaklı otomobil, karşı yönden gelen ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 11 RA 006 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazanın ardından tam bir can pazarı yaşanırken, 11 RA 045 plaklı otomobil sürücüsü Mustafa Çivi ve yanında bulunan Burhan Şahin olay yerinde hayatını kaybederken, kaza sonrası her iki araçta bulunan Sevcivan Çivi, Arif Şahin, Fatma Şahin, Ayşe Tekin, Halise Gül, Saadet Demir, Şerif Demir, Elif Demir, Mehmet Demir, Nihat Toker ve isimleri öğrenilemeyen 2 çocuk olmak üzere toplam 12 kişi ise yaralandı.



Kazanın ardından bölgeye çok sayıda 112 Acil Servis, polis ve sivil savunma ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Bilecik, Bozüyük ve Gölpazarı’nda bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldılar. Yaralılar arasında küçük yaşta iki çocuğunda bulunduğu belirtilirken, bazı yaralılarında durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

 

 

Yaşanan kazayla yakından ilgilenen Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, kazayla ilgili şunları söyledi: "Değerli Hemşehrilerim çok üzgünüz susuz köyü beklemesi civarında meydana gelen trafik kazasında 2 arkadaşımızı kaybettik 12 yaralımız var yaralılar hastaneye sevk edildi hayatını kaybeden hemşehrilerimize Allah'tan rahmet yaralı arkadaşlara acil şifalar diliyorum"

 


Kazanın ardından polis ekipleri tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi. 

 

 

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle