YOL KENARLARINA DÖKÜLEN ÇÖPLER ÇEVRE KİRLİLİĞİNE NEDEN OLUYOR

Bilecik’te yol kenarlarına gelişigüzel dökülen çöpler çevre ve görüntü kirliğine neden oluyor.

27 Temmuz 2017 Perşembe 07:13
1662 Okunma
YOL KENARLARINA DÖKÜLEN ÇÖPLER ÇEVRE KİRLİLİĞİNE NEDEN OLUYOR

  Bilecik’te yol kenarlarına gelişigüzel dökülen çöpler çevre ve görüntü kirliğine neden oluyor.

 

 

  Evsel atıkların yanı sıra molozların da atıldığı yol kenarlarının durumu görenleri hayrete düşürüyor. Çakırpınar Köyü yolu üzerinde ıssız olan ve kimselerin görmediği alanlara dökülen çöpler vatandaşların da tepkisi çekiyor. Çöplerin uzun süredir bölgede bulunduğunu ifade eden vatandaşlar, “Yol kenarına dökülen çöpler hiç hoş görüntüler oluşturmuyor. Önüne gelen buralara moloz döküyor.

 

 

 Yiyecek, içecek atıklarını geçtik, artık dereleri de kirletiyorlar. Plastikler var, doğada çözülmesi zor. Biz çevre halkı olarak yol kenarında bulunan çöplerin bir an önce kaldırılmasını istiyoruz. Ayrıca yol boyuna çöpleri atan kişilerin de tespit edilip caydırıcı cezalar verilmesini temenni ediyoruz. Doğa hepimizin, bizim de bunu temiz kullanmamız gerekiyor" ifadelerini kullandılar.

Son Güncelleme: 27.07.2017 07:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle