YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Bilecik çarşıda 1995/3 acemi askerlerinin yoğunluğu kışlanın önünde uzun kuyruklar oluştururken, yoğun güvenlik önlemleri ise gözlerden kaçmadı.

06 Ağustos 2015 Perşembe 05:10
4064 Okunma
YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

 Bilecik çarşıda 1995/3 acemi askerlerinin yoğunluğu kışlanın önünde uzun kuyruklar oluştururken, yoğun güvenlik önlemleri ise gözlerden kaçmadı.

 

 

 Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı 9. Alay Jandarma Eğitim Komutanlığına vatani görevini yapmaya gelen 1995/3 acemi askerler çarşıda son alışverişlerini yaparken, birliklerine teslim olabilmek için kışla önünde uzun kuyruklar oluşturdular.

 

 

 

Bugün en yoğun günlerinden birini yaşayan Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı 9. Alay Jandarma Eğitim Komutanlığı, çocuklarını, akrabalarını, eş ve dostlarını askere göndermek isteyen insanlar ile doldu taştı. Bu sırada birliklerine teslim olmak için sıraya giren askerler ile aileleri arasında duygusal anlar yaşandı.

 

 

 

Yaklaşık 3 bin 500 acemi askerin gelmesi beklenen kışlada ise, tatlı bir telaş gözükmesi ve güler yüzlü komutanların askerleri kapıda karşılaması gözlerden kaçmadı. Komutanlar ailelere, “Evlatlarınız bizlere emanet merak etmeyin” derken, aileler ise, komutanlara teşekkür etti.

 

 

 

 Öte yandan, nizamiye önünde giriş ve çıkışlardan Jandarmanın yanı sıra polislerde önlem alırken, nizamiye çevresinde kuş uçurtulmadı.

 

Son Güncelleme: 06.08.2015 05:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle