YENİ PROJELERİN PLANI YAPILDI

Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde şube müdürlerinin de katıldığı istişare toplantısı düzenlendi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
05 Ocak 2024 Cuma 12:35
13 Okunma
YENİ PROJELERİN PLANI YAPILDI

Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde şube müdürlerinin de katıldığı istişare toplantısı düzenlendi.


 

Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş başkanlığında gerçekleşen toplantıya il müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı. Yapılan toplantıda; üretim planlaması, sözleşmeli üretim, sahada tarım ve hayvancılık alanındaki yatırımların teşviki, tarım sektöründe yeniliklerin ve arazi ıslah çalışmalarının yapılması yönünde bilgilendirmelerin yapılacağı köy toplantılarının düzenlenmesi, tarımsal desteklemelerden bütün çiftçilerin zamanında haberdar olmasının sağlanması, tohum, gübre, ilaç bayilerinin, gıda üretim ve satış yerlerinin denetimlerinin sıklıkla yapılması vb. gibi konular ele alındı. İl ve ilçelerde devam eden ve sonuçlanan projeler değerlendirildi.
Bilecik’in tarımsal yapısı ve potansiyeli dikkate alınarak 2024 yılında yapılacak yeni projeler ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Anahtar Kelimeler:
TARIMVeOrmanMüdürü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle