YENİ ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı, Asayiş Şubesinin yeni müdürü belli oldu.

01 Ağustos 2014 Cuma 13:28
2591 Okunma
YENİ ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı, Asayiş Şubesinin yeni müdürü belli oldu.

 

 

Eski Asayiş Şube Müdürü Alper Uzman’ın Bursa’ya tayinin çıkmasından bu yana müdürlüğe geçici olarak bakılan Asayiş Şube Müdürlüğünün yeni müdürü belli oldu. Kars İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 4’üncü sınıf Emniyet Müdürü Seyhan Yıldırım, bugün yeni görevi olan Bilecik Asayiş Şube Müdürlüğü görevine başladı. Geçen yıl terfi alan Yıldırım, Emniyet Amirliği kadrosundan 4’üncü sınıf Emniyet Müdürü olmuştu. 

 

 Bilecik Olay Haber sahibi Rafet Sünetci’nin Yeni Asayiş Şube Müdürü Seyhan Yıldırım’ın Bilecik için ilk izlenimleriniz sorusu üzerine Yıldırım, “Bilecik’e tayinimiz çıktığı zaman bir acaba oluştu. Ama Bilecik ilini sevdim. Memleketim İzmit oraya yakın bir il, Bilecik’i bilmeyenler nereye gidiyorsun falan dediler, üzülür gibi oldular.  Bilecik’i bilen herkes çok güzel yere gidiyorsun dediler, tebrik ettiler, hayırlı olsun dediler ve çok mutlu olacaksın Bilecik’te diye bana güzel bilgiler verdiler. Geldiğim birkaç gün samimiyetimle söyleyeyim Bilecik’ten çok memnum oldum” diye belirtti.

4'üncü Sınıf Emniyet Müdürü Seyhan Yıldırım'ın Görev Yaptığı Yerler İse Şu Şekilde, 1994 yılında Polis Kolejinden, 1998 yılında Polis Akademisinden mezun oldu. 2002-2005 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Kamu Yönetimde yüksek lisans yaptı. Kars Emniyet Müdürlüğünde Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Valilik Özel Kalem Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2006-2008 yıllarında Birleşmiş Milletler Barış Gücünde, 2010-2012 yılları arasında Eur-lex Avrupa Birliği Barış Gücünde görev yaptı. 

Son Güncelleme: 01.08.2014 13:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle