VELİ ARISOY "YABANCI DİL EĞİTİMİNE ÖNEM VERİYORUZ" DEDİ

Bilecik Özel Sevgi Çiçeği Müdürü kamuoyunda çıkan haberlerle alakalı bir basın açıklaması yaptı.

23 Haziran 2014 Pazartesi 09:00
1414 Okunma
VELİ ARISOY

Bilecik Özel Sevgi Çiçeği Müdürü Veli Arısoy, kamuoyunda çıkan haberlerle alakalı bir basın açıklaması yaptı.

Özel Sevgi Çiçeği Müdürü Veli Arısoy, Işık Eğitim Öğretim A.Ş. bünyesinde 2002 tarihinden itibaren Bilecik’te hizmet veren ve başarıları ile adından söz ettiren bir okul olduğunu belirtti. Arısoy, “Özel okul olmamız itibariyle İngilizce dil eğitimine, okulumuzda çok önem verilmekte olup, devlet okullarından farkımızı da asıl bu nokta teşkil etmektedir. Peygamber efendimizin “İki Dil İki İnsandır” düsturunu bu anlamda yerine getirmektedir. Haberde konu edilen ve heykel diye tabir edilen objeler sadece bir resim olup, okulumuzda düzenlenen “Dil ve Bilim Fuarı” vesilesiyle yapıştırılmıştır. İşbu resimler içerisinde sadece “Özgürlük Heykeli” resmi olmayıp, aynı sergide Paris’te ki “Eyfel Kulesi” resmi ve Londra’da ki “Londra’nın Gözü” resimleri de vardır.

 Dolayısıyla ortada çocukların bilinç altına Amerikan kültürünün kazınacağından bahsetmek, düzenlemiş olduğumuz “Dil ve Bilim Fuarının” amacını anlamamaktır. Oradaki mesaj öğrencilerimize evrenselliği, özgürlüğü, bilimi ve yabancı dilin önemini vermektir. Ki iş bu fuarımızın açılışı Milli Eğitim Müdür yardımcımızın katılımıyla yapılmış olup, okulumuzun ana ilkelerinden biri de milli olmasıdır.

 

 Dünyanın 160’ a yakın ülkesinde Türk Bayrağını dalgalandıran ve Türkçe’yi dünyada konuşulan ilk 10 dil içine girmesine katkı sağlayan, Türkiye’mizin kültürünü, evrenselleşmeyi amaç edinmiş okulumuza ve kardeş okullarımıza Amerikan kültürünü taşıdığını iddia etmek, en basit ifadesiyle olayları iyi okuyamamaktır. Okulumuzda da ülkemizin değerlerinin tanıtılması bakımından Çanakkale Zaferini anlatan anıt çalışması okulumuzun girişinde hazırlanmış ve 10 gün sergilenmiştir. Yine Kutlu Doğum haftası münasebeti ile sınıflar ve okul bazında şiir, komposizyon ve müsamere etkinlikleri yapılmıştır. Ayrıca İstiklal Marşımızın kabul edlişi ile ilgili ve Milli Bayram kutlamalarımız etkili bir şekilde gerçekleştirilmektedir” dedi.

Son Güncelleme: 23.06.2014 09:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle