VEKİL TÜZÜN: "MUHARREM İNCE BİLECİK’E GELDİĞİNDE ÇİÇEKLERLE KARŞILARIM"

Dediğimiz gibi tüm ulusal basının peşinden koştuğu ve Muharrem İnce’nin partileşmesine kesin gözüyle bakılan Memleket Hareketi’ne katılıp katılmayacağı merak konusu olan Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Arena programında tüm merak edilen sorulara içtenlikle cevaplar verdi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
09 Mart 2021 Salı 12:11
578 Okunma
VEKİL TÜZÜN: "MUHARREM İNCE BİLECİK’E GELDİĞİNDE ÇİÇEKLERLE KARŞILARIM"

Bilecik Arenanın bu hafta ki konuğu Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün.

 Tüm ulusal basının peşinden koştuğu ve Muharrem İnce’nin partileşmesine kesin gözüyle bakılan Memleket Hareketi’ne katılıp katılmayacağı merak konusu olan Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Arena programında tüm merak edilen sorulara içtenlikle cevaplar verdi.

Türkiye siyasetine ve Bilecik gündemine dair merak edilen birçok soruya yanıtlar veren Milletvekili Yaşar Tüzün’ün bomba etkisi yaratacak açıklamaları ilk defa Bilecik Arena’da.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle