VALİ NAYİR'DAN KAMU KURUMLARINA ZİYARET

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Huzurevini ziyaret etti.

20 Ağustos 2014 Çarşamba 06:15
1139 Okunma
VALİ NAYİR'DAN KAMU KURUMLARINA ZİYARET

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Huzurevini ziyaret etti.

 

 

Vali Nayir, Vali Yardımcısı Mustafa Güney ile kamu kurumları hakkında bilgi almak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretleri kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Vali Nayir, İl Müdürü Muhammet Akgül ve Müdür Yardımcısı Hatice Çelik tarafından karşılandı.

 

 

Büroları gezen ve sosyal yardımlar, aile ve toplum, çocuk, engelli ve yaşlı, kadına yönelik, şehit yakınları ve gazi hizmetleri ile sosyal ve ekonomik destekler, evlat edinme, koruyucu aile, yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezleri, sokakta yaşayan ve çalıştırılan çocuklar hakkında detaylı bilgi alan Vali Nayir, daha sonra Huzurevini ziyaret etti.

 

 

Vali Yardımcısı Güney ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Akgül ile birlikte yaşlıların odalarını ziyaret ederek, yaşlıların dertlerini dinleyen Vali Nayir, huzurevinin temizlik bakımından iyi durumda olduğunu, yaşlıların memnuniyetlerini dile getirdiklerini söyledi. 

 

 

Verilen hizmette önemli mesafeler alındığını belirten Vali Nayir, "Burada her türlü imkanları ve ihtiyaçları sağlanıyor. Haliyle yaşlılıktan kaynaklanan sağlık problemleri olanlar var. Tedavileri personel tarafından takip ediliyor" dedi. 

Son Güncelleme: 20.08.2014 06:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle