ÜLKÜ OCAKLARI ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜDÜ

Ülkü Ocakları Bilecik İl Başkanlığı tarafından, “Şehide saygı, teröre lanet” yürüyüşü düzenledi.

09 Eylül 2015 Çarşamba 06:01
2001 Okunma
ÜLKÜ OCAKLARI ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜDÜ

Ülkü Ocakları Bilecik İl Başkanlığı tarafından, “Şehide saygı, teröre lanet” yürüyüşü düzenledi.

 

 

  Cumhuriyet Meydanı önünde toplanan yaklaşık bin kişi, Türk bayraklarını açtıktan sonra Tepebaşı Mevki, Atatürk Bulvarı ve Teyfikbey Caddesi üzerinden “Vatan sana canım feda”, “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları atarak tekrar Cumhuriyet Meydanı’na geldiler.

 

 

Grup, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan AK Parti İl Başkanlığı binası önünden geçerken çeşitli sloganlar atarken, polis çevrede adeta etten duvar ördü. Yürüyüş sırasında Halkların Demokratik Partisi (HDP) Bilecik İl Binası çevresinde emniyet güçleri geniş güvenlik önlemi alırken, sokakta kuş uçurtmadılar. Yürüyüş sırasında Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il örgütü, MHP Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri ön sıralarda yerinin alırken, grubun 100 metre arkasında ise, Cumhuriyet Halk Partisi, Vatan Partisi, Atatürk Düşünce Derneği üyeleri yer aldı.

 

 

 Vatandaşlar bu durumu tepki göstererek, “Şehit lanet yürüyüşlerinde bile birleşemiyoruz” dediler. Yürüyüşün son adresi olan Cumhuriyet Meydanı’na gelen bin kişilik grup, burada İstiklal Marşı ve duaların okunmasının ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

 

 

  Öte yandan, yürüyüş esnasında karısı ve çocuğu ile resmi kıyafetle çarşıda bulunan, ismi öğrenilemeyen bir rütbeli asker, grubun önlerinden geçinceye kadar asker selamı vererek esas duruşta bekledi.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 09.09.2015 06:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle