TÜNELDE PATLAMA

Hızlı tren hattı için kullanılan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (tcdd)'nin dermiryollarına ait tünelde patlama gerçekleşti.

15 Mart 2014 Cumartesi 10:18
2719 Okunma
TÜNELDE PATLAMA

Bilecik'te hızlı tren hattı için kullanılan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD)'nin dermiryollarına ait tünelde, yangın ve patlama gerçekleşti.

Edinilen bilgiye göre, Hızlı tren çalışmaları için TCDD'ye ait tünelleri kullanan bir lokomotifin motor kısmında henüz belirlenemeyen nedenlerden dolayı yangın çıktı. Yangının etkisi ile ilk olarak lokomotifin motor kısmında patlama meydana geldi. Patlamanında etkisi ile lokomotif alevler içinde kaldı ve yanmaya başladı. Lokomotifin içerisinde bulunan piknik tüpünün patlamasıyla kendini dışarı zor atan makinist, hemen 110 itfaiye ekiplerini aradı.

Lokomotifin arkasında ki vagonlarda oksijen tüpleri olduğu bilgisini alan itfaiye ve jandarma ekipleri olay yerini güvenli hale getirdiler. İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları sonucunda başka bir lokomotif ile tünelin dışına çıkartılan lokomotif soğutularak olay yerinden götürüldü. 

Yangına müdahale etmek için Bozüyük itfaiye ekipleri, Bilecik itfaiye ekipleri, Afat ve Sivil Savunma ekipleri katıldı. Olayda can kaybı ve yaralanan olmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Son Güncelleme: 15.03.2014 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle