TIP BAYRAMINDA MİTHAT KÖRLER ÇOŞTURDU

Sanatçı Mithat Körler, Bilecik Belediyesi tarafından ''14 Mart Tıp Bayramı'' kapsamında düzenlenen konserde Bileciklilerle bir araya geldi.

15 Mart 2014 Cumartesi 14:11
1080 Okunma
TIP BAYRAMINDA MİTHAT KÖRLER ÇOŞTURDU

Sanatçı Mithat Körler, Bilecik Belediyesi tarafından ''14 Mart Tıp Bayramı'' kapsamında düzenlenen konserde Bileciklilerle bir araya geldi.

Bilecik Belediyesinin kültür, sanat etkinlikleri ile Tıp Bayramı kutlama programı kapsamında, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde sahne alan Mithat Körler konserinde güzel anlar yaşandı.

Konser sonunda konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, sağlığın önemine dikkati çekerek, "sağlık, birlik ve beraberlik içerisinde yaşama" temennisinde bulundu.

Bilecik Tabipler Odası Başkanı Ethem Dağlı ise fedakarca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan meslektaşları için düzenlenen gece için Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya teşekkür etti.

Sağlık çalışanları ile vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Dağlı tarafından programa katkılarından dolayı Başkan Selim Yağcı ile Mithat Körler'e birer plaket verildi.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI'DAN ''FİKRİMİN İNCE GÜLÜ''

Etkinlikte, Mithat Körler'in şarkılarına eşlik eden Başkan Selim Yağcı, aşkın bitmesini kabullenemediğini belirterek, ''Hedefimizde, amacımızda ve hayatımızda bitişler yoktur. Daim ileri ve başlangıçlar vardır. Onun için hele benim 19 yaşımda evlendiğim ve hayatımın her safhasında olan eşimle aşkı doyasıya yaşadığım bir dünyada aşkın bitmesini kabullenemem.'' ifadelerini kullandı.

Sanatçı Mithat Körler ise Başkan Selim Yağcı'nın bu sözleri üzerine, ''İşte halkın gönlünde taht kuran bir hizmet adamının bir sanatçıyı tuş ettiği anlar'' diyerek, Başkan Selim Yağcı ile birlikte ''Fikrimin İnce Gülü'' şarkısını seslendirdi. 

Son Güncelleme: 15.03.2014 14:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle