TRAFİK KAZASI 2 ÖLÜ 7 YARALI

Bilecik'in Söğüt ilçesinde minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

08 Mayıs 2014 Perşembe 07:23
2521 Okunma
TRAFİK KAZASI 2 ÖLÜ 7 YARALI

 Bilecik'in Söğüt ilçesinde minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.  

  Edinilen bilgiye göre Teyfik Oktay (35) yönetimindeki 26 TY826 plakalı otomobil, Söğüt-Bilecik karayolunun 2’inci kilometresinde Akın Durallı (31) yönetimindeki 54 TT 589 plakalı minibüs ile çarpıştı.

  Kazada, otomobil sürücüsü Teyfik Oktay ile yanında bulunan Kazım Açıkgöz (48) olay yerinde hayatını kaybetti. Minibüste bulunan Melek Göverci  , Songül Gövercin, Pınar Gövercin, Dilek Gövercin, Havva Yazıcı, Emine Lezgi ve minibüs şoförü Akın Durallı yaralandı. Yaralılardan, Söğüt Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Bozüyük Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

  Otomobilde sıkışan Oktay ve Açıkgöz'ün cesetleri, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından çıkartıldı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Oktay ve Açıkgöz'ün cesetleri Söğüt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 08.05.2014 07:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle