TRAFİK KAZASI 1 YARALI

Bilecik’te 5 aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

14 Şubat 2014 Cuma 07:48
2086 Okunma
TRAFİK KAZASI 1 YARALI

Bilecik’te 5 aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Beşiktaş Mahallesinde hareket halindeki E.Ç’nin kullandığı 11AV600 plakalı kamyonet ile Şehit Mesut Bilir caddesinde hareket halindeki E.D’ün  kullandığı 11EP111 plakalı otomobil ile çarpıştı.  

 E.D'nin kullandığı araç çarpışmanın etkisi ile önce park halinde bulunan bir araca çarparken, daha sonra da boş bir araziye savruldu. Gerçekleşen olayda aracın tekerlekleri çarpmanın şiddetiyle kilitlenirken, ön dingilleri koptu, araç kullanılamaz hale geldi. 11 AV 600 Plakalı aracın sürücüsü E.Ç çarpmanın etkisi ile yolun karşı tarafında park halinde bulunan 11 AV 703 plakalı araca çarparak, aracı 2 metre sürükledi. Kazada ağır çapta hasar alan 11 EP 111 ve 11 AV 600 plakalı araç çekici yardımı ile bulundukları bölgeden kaldırıldı.,

 Kazada şans eseri ölen olmazken, 11 EP 111 plakalı araç sürücüsü E.D başından hafif yaralanarak çevredekiler tarafından hemen Bilecik Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Acil Servise kaldırılan E.D'nin sağlık durumunun iyi olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. 

Son Güncelleme: 14.02.2014 07:48
Anahtar Kelimeler:
1yaralıTRAFİKKAZASI5araç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle