EFSANE GERİ DÖNDÜ

Yıllardır Amatör Kümede mücadele eden ilimizin İncisi Bilecikspor tekrar eski günlerine dönmek için bir oluşum içine girdi.

14 Şubat 2014 Cuma 12:21
3818 Okunma
EFSANE GERİ DÖNDÜ

Yıllardır Amatör Kümede mücadele eden ilimizin incisi Bilecikspor tekrar eski günlerine dönmek için bir oluşum içine girdi.

Ankara'lı İş adamı  Batuhan Çolak yönetimi devir almasından sonra bir hareketlenme başlayan Bilecikspor, Yönetimin Takımın başına getirdiği yeni antrenör ile bugün Cuma namazı çıkışı kameraların karşısına geçtiler.

Antrenör Engin Özmen, Bilecikspor’a gönül birliği yaparak bu takımın başına geldiğini belirtti. Özmen,” Ben 17 yıl profesyonel spor yaptım. Süper Lig’de Ankaragücü, Gençlerbirliği yurt dışında ise Azerbaycan’ın Karabağ ve Rusya’da  top oynadım. Batuhan Başkan ile gönül birliği yaparak onun önderliğinde şimdi buradayız, şimdi Bilecikspor’luyuz “ dedi.

 

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ise Bilecikspor’lu futbolculara ve teknik heyete başarılı olmalarını temenni etti.

Son Güncelleme: 14.02.2014 12:21
Anahtar Kelimeler:
Bilecikspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle