TEMMUZ AYI BELEDİYE MECLİSİ SÖNÜK GEÇTİ

Bilecik Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısını Meclis Başkan Yardımcısı Şadan Turhan Başkanlığında yapıldı.

01 Temmuz 2014 Salı 13:24
1535 Okunma
TEMMUZ AYI BELEDİYE MECLİSİ SÖNÜK GEÇTİ

 Bilecik Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısını Meclis Başkan Yardımcısı Şadan Turhan Başkanlığında yapıldı.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde bulunan Meclis salonunda gerçekleşen Temmuz ayı  Meclis toplantısının gündemi 7 madde olarak görüşüldü. Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın Ankara’da bulunması ve Ramazan ayı olması nedeniyle bu ayki Belediye Meclis toplantısı sönük geçti.

 7 gündem maddesinden ilk olanı, 5393 sayılı Belediye kanununun 49’uncu maddesine istinaden 06 Mayıs 2014 tarihinde ve 32 sayılı meclis kararı ile ihdas edilen kadrolarda çalıştırılacak sözleşmeli personel ücretlerinin belirlenmesi oy çokluğu ile kabul edildi. 2’inci gündem maddesi 5393 sayılı Belediye kanununun 67’inci maddesine istinaden personel çalıştırmaya yönelik hizmet alımı ihalelerinin yıllara yaygın olarak yapılmasına dair yetki alınması oy çokluğu ile kabul edildi.

 

 3’üncü gündem maddesi Bilecik İstasyon Mahallesindeki karasu mevkiinde bulunan “Karasu Yaşam Alanının” bütün olarak 10 yıllığına 5393 sayılı kanunun 18’inci maddesine istinaden kiralanması oy çokluğu ile kabul edildi. 4’üncü gündem maddesi olarak Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü iç hizmet yönergesinin görüşülmesi oy çokluğu ile kabul edildi. 5’inci gündem maddesi olarak Bilecik faaliyet gösteren bir inşaat firması tarafından iş makinası kabulü konusunun görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.

 6’inci gündem maddesi ise imar konularının görüşülmesi oldu. İmar konularının bir kısmı oy birliği, diğerleri ise oy çokluğu olarak kabul edildi. Son gündem maddesi ise Başkanlıkça ve Meclis üyelerince getirilecek konulara tarafından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) gurubu 1 sonu önergesi vererek bu gündem maddesinde oy çokluğunca gündeme getirilmedi.

 

 Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın Ankara’da bulunmasından dolayı Belediye Meclis Başkanlığını Şadan Turhan Başkanlık etti. Meclis toplantısının ardından Belediye Meclis üyeleri Bilecik’te bulunan Kent Orman’da toplu iftar açmak için buluşacaklar. 

Son Güncelleme: 01.07.2014 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle