SUCUKÇU HEM SUÇLU, HEMDE GÜÇLÜ

Bilecik’te mahalle arasında kaçak sucuk satan bir kişi yakalanırken, kişiye 14 bin 629 TL para cezası kesildi.

03 Ağustos 2015 Pazartesi 13:02
3550 Okunma
SUCUKÇU HEM SUÇLU, HEMDE GÜÇLÜ

 Bilecik’te mahalle arasında kaçak sucuk satan bir kişi yakalanırken, kişiye 14 bin 629 TL para cezası kesildi. 

 

 

  Alınan bilgilere göre, Bilecik Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri aldıkları bir ihbarı değerlendirerek, mahalle arasında bir panel Van araç ile satış yapan bir şahıs incelemeye aldılar. Şahıs bir mahalle arasında aracın arkasına astığı sucukları satış yaptığı sırada ekipler şahsın evraklarını inceledi.

 

 

Zabıta ekiplerinin evrakları inceledikten sonra olay yerine çağırdıkları Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık yetkilileri satış yapan ve evrakları eksik olan şahsın evraklarını tekrar incelediler. Şahsın üretim izninin geçmesinden dolayı görevliler tarafından 14 bin 629 TL idare para cezası keserek, araçta bulunan 70 adet sucuğa el koydular. Yaşanan bu olaylar sonrası sucuk satıcısı zabıtalardan şikayetçi olduğu beyan ederek, karakola gittiği bildirildi.

 

 

 

Ayrıca, sucukların Afyon’da üretildiği ve satıcının Pazaryerili olduğu belirtildi.

Son Güncelleme: 03.08.2015 13:02
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKCezaSucukSatıcı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle