SU KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Bilecik’te yaklaşık 48 saattir yBilecik’te yaklaşık 48 saattir yaşanan su kesintisi tepkiye neden oldu.   aşanan su kesintisi tepkiye neden oldu.  

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Mart 2024 Perşembe 19:57
486 Okunma
SU KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Bilecik’te yaklaşık 48 saattir yaşanan su kesintisi tepkiye neden oldu.  


  Karasu içme suyu hattında meydana gelen arıza, yaklaşık 48 saat süren su kesintisine Bahçelievler Mahallesi Villalar mevkiinde oturan vatandaşların tepkileri sebep oldu. Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği sorumluluğunda yer alan hatta oluşan patlak sebebiyle vatandaşlar, hattın çok eski olduğunu ve yıllardır bakım olmadığını belirterek tepki gösterdi.


  Öte yandan yanaşan bu sıkıntı sonrası kent merkezinde yıkımı gerçekleşen bir apartmanın su hattının kapanmadan yıkımı yapılması gözlerden kaçmadı. Öğle saatlerinden bu yana boşa akan su vatandaşların tepkilerine neden oldu.
  Ayrıca bu hatta geçtiğimiz Ağustos ayında gerçekleşen bir patlat sonucu neredeyse kent 4 gün susuz kalmıştı.

Son Güncelleme: 07.03.2024 20:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilecikli 2024-03-07 21:30:42

Bu işletme birliği neden zamanında arızayı gideremedi birazda şu anki belediyeden kaynaklayor

banner22

resim yükleresim yükle