ÖZGÜR ÖZEL'DEN BİLECİKSPOR'A ÖZEL DESTEK!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özür Özel, Bilecik mitinginde, "Bilecikspor iyi günlerini özlüyor, arıyor" dedi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Mart 2024 Perşembe 20:00
317 Okunma
ÖZGÜR ÖZEL'DEN BİLECİKSPOR'A ÖZEL DESTEK!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Bilecik mitinginde, "Bilecikspor iyi günlerini özlüyor, arıyor" dedi.


 

Bilecik’te düzenlenen miting öncesinde İl Başkanlığını ziyaret eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ardından Tevfikbey Caddesi üzerindeki SKM açılışına katıldı. Ardından alanda toplanan partililere seslenen Özel, elinde Bilecikspor atkısı ile bekleyen CHP Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Kutay Tekin'i bir anda sahneye davet etti. Özel, "Bilecikspor iyi günlerini özlüyor, arıyor ama Melek Başkan Bilecikspor’u iyi bir noktaya getirmek için her mücadeleyi yapacak, biz de Cumhuriyet Halk Partili belediyeler olarak onunla dayanışma içinde olacağız Bilecikspor’a destek olacağız" diye konuştu.


 

1969 Bilecik Spor Kulübü Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele ediyor.

Son Güncelleme: 08.03.2024 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle