SOMA'DAKİ SORUŞTURMAYI BİLECİK'Lİ SAVCI YÜRÜTECEK

Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasının yaşanmış olup bu faciasında yüzlerce kişi hayatını kaybetti.

16 Mayıs 2014 Cuma 07:44
1793 Okunma
SOMA'DAKİ SORUŞTURMAYI BİLECİK'Lİ SAVCI YÜRÜTECEK

 Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasının yaşanmış olup bu faciasında yüzlerce kişi hayatını kaybetti.

 Soma ilçesinde kurtarma çalışmaları devam ederken, adli soruşturmalarda başlatıldı. Soma adliyesinde bu soruşturmayı yönetecek 4 Cumhuriyet Savcısından bulunuyor. Bu 4 Cumhuriyet savcısının üçü 3 Mayıs 2013 tarihli Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) kararnamesi ile atandı. Bu üç isim bir yıllık savcılık deneyimine sahipken, dördüncü isim, Ömer Türken, savcılar arasındaki en deneyimli isim olarak ön plana çıkıyor. Ömer Türker, Bilecik’in Pazaryeri doğumlu olup, avukatlık görevini yaparken, aynı zamanda İstanbul Bilecikliler Derneği Başkanlığı yürütmüş, 2009 senesinde başkanlığı bırakıp Ak Parti Bilecik İl Başkanlığına aday olmuş seçimi kaybedince, Bilecik Belediyesinde Avukat olarak göreve başlamıştı. Avukatlık yaparken girdiği sınavları kazanarak savcı olmuş, 2012 Eylül ayında Soma’ya savcı olarak atanmıştı. Ömer Türker evli ve 2 çocuk babasıdır.

 Azmi ve çalışkanlığı ile kısa sürede Avukatlık görevinden Cumhuriyet savcılığına yükselen Hemşerimiz Ömer Türker’e ve diğer savcıların yürütecekleri bu soruşturmada kolaylık dileriz. 

Son Güncelleme: 16.05.2014 07:44
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKSomaSavcı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle