SÖĞÜT HALKI İFTARDA BULUŞTU

 Bilecik Belediyesi tarafından mahallelerde kurulan iftar sofrası bu defa Söğüt'te vatandaşları bir araya getirdi. 

08 Haziran 2018 Cuma 12:52
300 Okunma
SÖĞÜT HALKI İFTARDA BULUŞTU

 Bilecik Belediyesi tarafından mahallelerde kurulan iftar sofrası bu defa Söğüt'te vatandaşları bir araya getirdi. 


  Bilecik'te mahalle sakinleri arasında sevgi, kardeşlik ve paylaşma duygularını artırması hedeflenen iftar sofrası devam ediyor.Bilecik Belediyesi tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen faaliyetlerle Ramazan ayının en güzel şekilde değerlendirildiğini kaydeden Milletvekili Adayı Selim Yağcı, şunları söyledi:

 ''Değerli kardeşlerim öncelikle bizleri böyle güzel sofralarla bir araya gelmemize vesile olan Bilecik Belediye Başkanımız Nihat Can kardeşime  ve Söğüt AK Parti İlçe Başkanımız Mesut İpek’e çok teşekkür ediyorum. Değerli kardeşlerim her zaman söylediğimiz gibi Ramazan ayı birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı. Böyle manevi atmosferde güzel bir ortamı yaşarken, diğer taraftan da ülkemiz çok önemli süreçlerden geçiyor. Söğüt'ümüzün, Ertuğrulgazi Ocağı'nın çok değerli sakinleri, Ertuğrulgazi'nin torunları ve değerli hemşerilerim. Bizleri bu akşam sofranıza ortak ettiğiniz için sizlerle birlikte iftar yapma şerefini bahşettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Ramazan ayında olduğu gibi diğer zamanlarda yaşamımız, oluşan birlik ve beraberlik ile anlam buluyor.Biz her zaman birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde millet ve ülke olarak geleceğimizi en güzel şekilde imar edeceğimize inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle gelecek Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramızı Tebrik ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

 Binlerce kişinin aynı sofrada buluştuğu programa; AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Söğüt İlçe Başkanı Mesut İpek, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can'ın yanı sıra partililer ve vatandaşlar katıldı. Oruçların açılması ve duaların edilmesinin ardından konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, “Söğüt olarak bizleri misafir ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum.

 Birlik, beraberlik ve paylaşma soframızı Söğüt’ümüzde kurduk. Cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmasın. Şimdiden Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.


  AK Parti Söğüt İlçe Başkanı Mesut İpek ise Söğüt’te Ramazan iftarları ile güzel bir geleneğin sürdürüldüğünü belirterek, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Nihat Can ve katılımcılara teşekkür etti.

Son Güncelleme: 08.06.2018 13:30
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle