SGK Prim gün hesabı sigorta hizmet bilgisi

SGK Prim gün hesabı sigorta hizmet bilgisi öğrenme ekranı ve sgk hizmet dökümü sorgulama işlemlerini gerçekleştirerek elden yani kendi primlerini yatıran vatandaşlarımız dönem içerisinde ne kadar prim yatırdıklarının bilgilerine en ayrıntılı şekilde ulaşabilmektedirler.

29 Ağustos 2014 Cuma 09:02
1188 Okunma
SGK Prim gün hesabı sigorta hizmet bilgisi

 

 

SGK Prim gün hesabı sigorta hizmet bilgisi öğrenme ekranı ve sgk hizmet dökümü sorgulama işlemlerini gerçekleştirerek elden yani kendi primlerini yatıran vatandaşlarımız dönem içerisinde ne kadar prim yatırdıklarının bilgilerine en ayrıntılı şekilde ulaşabilmektedirler. Özel sektörde veya devlet kuruluşlarında çalışanlar muhasebe üzerinden primleri yatırılmakta iken kendi primlerini elden yatıran vatandaşlarımız ise SGK hizmet dökümü detay öğrenme ekranı üzerinden kendilerine ait her türlü bilgileri bu sistem üzerinden gerçekleştirebilmektedirler.

 

Primlerini elden yatıran vatandaşlarımız shkhizmetbilgisi.com ekranına girişlerini gerçekleştirirken bazı bilgileri doğru olarak sisteme girmeleri gerekmektedir. Sigorta sicil numarası ve prim gün sayısı ekranı kullanılarak çok sayıda bilgi kısa süre içerisinde öğrenilebilmektedir. SGK hizmet bilgisi öğrenebilmek için bu konuda ayrıntılı bilgiler elde edebileceksiniz. Sosyal güvenlik kurumunda çalışanların bilgi elde edebilmeleri ve ne kadar prim günlerinin olduğunun öğrenilmesi adına http://www.sgkhizmetbilgisi.com/blog/sgk-hizmet-dokumu sayfasına giriş yapılarak detaylar kısa süre içerisinde online olarak öğrenilebilmektedir.

 

SGK borç sorgulaması kadar önemli olan bir diğer konu da çalışanların ne kadar primlerinin yattığının sorgulamasına imkan sunana SGK hizmet dökümü sorgulama ekranının kullanılmasıdır.  Ülkemizde çalışanların her türlü bilgi alışverişinde bulundukları yapı olan hizmet döküm bilgilerinin elde edilmesine yönelik yapılan bilgi alışverişleri sistem üzerinden kolaylıkla öğrenilebilmekte iken bazı bilgilerin elde edilmesi de e devlet şifreli olarak yapılmasına olanak sunmaktadır. Bu konu ile bağlantılı olacak şekilde yapılmakta olan SGK hizmet dökümü sorgulama ekranı üzerinden ne zaman emekli olunabileceğini öğrenme, emeklilik tarihi sorgulama, toplam prim gün sayısı öğrenme ve SGK borç sorgulama gibi çok sayıda bilgi sadece bir tık ile öğrenilebilmektedir. www.sgkhizmetbilgisi.com ekranı ile bağlantılı olmak üzere aşağıdaki bilgiler hizmet dökümünden sgk.gov.tr alt yapısı ile öğrenilebilmektedir.

SGK Hizmet Dökümü İle Hangi Bilgilere Ulaşılabilir?

---- 4A Hizmet Dökümü sayfasını kullanarak adınıza yatırılan toplam sigorta primlerinizi görebilirsiniz.

---- Sigorta primlerinizin yatırılıp, yatırılmadığını kolayca kontrol edebilir gerekirse erkenden hak arayışına başvurabilirsiniz.

----- İşe giriş ve çıkış tarihlerini hizmet dökümü sayfasından öğrenebilirsiniz.

----- Çalıştığınız kurum tarafından sigorta primlerinizin hangi maaş tutarından ödendiğini görebilirsiniz.

----- Emeklilik işlemleri için gerekli bilgilere hizmet dökümü sayfasından erişebilirsiniz.

----- Hizmet dökümünüzü yazdırarak istenilen kurumlara verebilirsiniz.

Yukarıda da belirtildiği üzere SGK ekranını kullanarak sizler de hem kendiniz ile ilgili bilgileri hem de çalışma yaşamına dönük bilgileri çok kısa sürede sorgulayabilirsiniz. www.sgkhizmetbilgisi.com/ bu anlamda şifreli veya şifresiz olarak sorgulama yapılabilen ve kullanıcıların kendilerine ait bilgileri sistem üzerinden öğrenebildikleri bir sisteme sahiptir. Sizler de ssk hizmet dökümü ve toplam prim gün sayıları gibi çok sayıda detayı sayfa üzerinden öğrenebilirsiniz. 

Son Güncelleme: 29.08.2014 09:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle