BİLECİK'E ÖZEL KOLEJ GELİYOR

Bilecik'e Özel Bilecik Şehir Koleji eğitim kurumu açılıyor.

29 Ağustos 2014 Cuma 11:40
5246 Okunma
BİLECİK'E ÖZEL KOLEJ GELİYOR

Bilecik'e Özel Bilecik Şehir Koleji eğitim kurumu açılıyor. Kent Ormanında düzenlenen toplantıda Bilecik Şehir Koleji kurucuları Emin Yağcı, Mustafa Hakan Özger ve İstanbul Gökyüzü eğitim kurumları kurucusu Özger basın açıklamasında bulundular.

Beşikaş Mahllesinde bulunan 2 Villayı okul seviyesine dönüştüren kurucular, yaklaşık 1 yıldır böyle bir projenin Bilecik'e kazandırılmak istediklerini, gerekli çalışmalar neticesinde anaokul ve ilkokul için eğitimin başlayacağını bildiren, İstanbul Gökyüzü eğitim kurumları kurucusu Şükrü Özger şöyle konuştu; "Bilecik’te Beşiktaş mahallesinde bir şehir koleji Bilecik şehir Anaokulu ve şehir İlkokulu olarak anılan bir eğitim kurumu kurduk. Bu eğitim kurumumuz Bilecik eğitim hizmetleri limitet şirketi updesinde kurulmuştur. Bunlarında ortakları biri Emin Yağcı ikincisi Mustafa Hakan Özger. Ben İstanbul Gökyüzü eğitim kurumları kurucu ortaklarındanım 17 yıldır eğitim veren bir kurumuz Gökyüzü ile ilgili orada yeterli eğitimler sunduk. Orada hizmet eğitimlerimizin bir yerlere daha hizmet edilmesi amacıyla Emin Yağcı ve Mustafa Hakan Özger Bilecik’te böyle bir ihtiyaç olduğunu, beyan etti. Gökyüzü Kolejinin ’de burada bir ünitesi olur mu?  Bize rehber önder olur musunuz  gibi bana teklif ettiler bende tabi yardım ederim dedim. Bir eğitimci olarak onlara kurucu Müdürlüğünü yapmak üzere kendileri bana vekalet vererek burada bir şehir koleji kurmuş olduk. Bilecik’e Ülkemize insanlığa hayırlı uğurlu olsun.

 Şehir kolejinde inşallah gelecekte bir anaokulu İlkokulu ve önümüzdeki sene ortaokulu ve liseyi kuracağız bu sene biraz geç kaldık son anda çalışmalarımız başladı ruhsatımızı aldık 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında hizmetimizi sunacağız. Kayıtlarımıza başlamış bulunuyoruz.  Bilecik’te valilik bünyesinde  Milli eğitim bünyesinde bir takım kurum kuruluşlarda Belediye bünyesinde hepsine yardımlarından dolayı teşekkür ederim hepsi Bilecik’te böyle bir şeyin ihtiyaç olduğunu beyan verdi ve en güzel okulu açmış olduk ve inşallah hiç kimseyi utandırmayacağız en başaralı çocukları eğiteceğiz. Bilecik Şehir Kolejinde biz önemli olan eğitim öğretimin başarılı olması için çocuklarımızın başarısını fark etmemiz gerekiyor. 


 Bir defa çocuk endeksli çocuğu adam yerine koyan bir eğitim sistemi ortaya koyacağız eskiden eti senin kemiği benim gibi değil çocuğu adam yerine koyan çocuğun yeteneklerini keşfeden bir eğitim sistemi koyacağız. Yetenek araştırma merkezimizi Bilecik Şehir Kolejinde kuracağız çocuklarımızın yeteneklerini keşfederek bir eğitim öğretim izleyeceğiz. Biz çağı yakalayan eğitim neredeyse biz onu örnek alacağız. Bilecik merkezimizde duygu eğitim merkezide olacak çocuk görüntüde var olan çocuk değil sunumun arkasındaki olayları yakalayan çocuk yetiştireceğiz. Yatay geçişler yaparak her sınıfa öğrenci alacağız 66 ayı dolduran yavrularımız bize müracaat edebilir 60 ayı dolduran çocuklarımızda isteğe bağlı müracaat edebilir. Anasınıfı olarak da 48 ayı doldurmuş yavrularımız bizlere kayıt olabilirler. Ücret politikamızda önemli olan burada kaliteyi yakalamak kalite belirli bir ekonomik yapıya bağlıdır kaliteli bir eğitim öğretim sunmak iyi öğretmen sunmak iyi yönetim sunmak acısından bu en askeri müştereklerde sunacağımız bir fiyat yani kar amacı gütmeyen bir fiyat olarak ilkokulda 7.500 tl fiyat politikası izleyeceğiz Anaokulunda da 5500 tl fiyat politikasını izleyeceğiz. Biz çocuklarımızı yaşatalım ki geleceğimiz yaşasın" diye konuştu.

Son Güncelleme: 29.08.2014 11:40
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKOkulKolej
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle