ŞENLİKLERE OLAYLAR DAMGASINI VURDU !

Bu yıl 733'ncüsü düzenlenen Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt Şenliklerine yaşanan olaylar damgasını vurdu.

14 Eylül 2014 Pazar 09:34
2732 Okunma
ŞENLİKLERE OLAYLAR DAMGASINI VURDU !

Bilecik’in Söğüt ilçesinde düzenlenen 733. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri'nde, zaman zaman gerginlikler yaşandı.  

 

 

 

 Şenliklere katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, türbe ziyareti sırasında Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun türbeye girmesini bekledi. Burada düzenlenecek resmi tören öncesi Ertuğrul Gazi Türbesi’ni ziyaret etmek isteyen MHP Lideri Bahçeli’nin, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun gelişi münasebetiyle güvenlik önlemi alan görevliler tarafından Başbakan Davutoğlu gelmeden türbeye sokulmadığı öne sürüldü.

 

 

 Görevlilerin Bahçeli’ye, “Şimdi Başbakan gelecek. İlk önce onu içeriye alacağız” dediği iddia edildi.  Bunun üzerine Bahçeli de, “Başbakan girsin o zaman. Biz burada bekleyelim biraz. En doğrusu bu. Başbakan devletin Başbakanıdır. Önce o girsin. Sonra biz girelim” dedi. Bu sırada ise polis tarafından türbe alanına alınmayan MHP’liler ile görevliler arasında gergin anlar yaşandı.

 

 

 

 "MHP'LİLER VE AK PARTİLİLER ARASINDA SU SAVAŞI"

 

  Daha sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin protokol kapısından girmeyip halk girişinden girmesi üzerine AK Partililer ile MHP’liler tören alanı girişinde karşı karşıya geldi. MHP'lilerin tribünde oturan AK Partililere su şişesi ve taş fırlattığı, AK Partililerin de MHP'lilere aynı cisimleri attığı görüldü.

 

 

 Bu sırada iki grup arasında gerginlik yaşandı. Atılan şişe ve taşlar, bisiklet turnuvası için gelen bir kadına ve tribünde oturan diğer bir kadına isabet etti. Kendisine bir cismin isabet etmesi üzerine fenalaşan tribündeki kadın bayıldı. Çevredekiler tarafından tören alanından çıkartılan kadına ilk müdahaleyi 112 Acil Servis ekipleri yaptı. Bu sırada bir polis memuru ile MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş arasında gerginlik yaşandı.

 

 

 İki grup arasında yaşanan gerginlik üzerine de AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş polis megafonuyla sağduyu çağrısı yaptı.

 

"KÜRSÜYÜ YIKTILAR"

 

Tam gerginlikler bitti derken, BBP Lideri Mustafa Destici'ye konuşma izni verilmemesi üzerine, bir vatandaş sahneye çıkıp sunucunun elinden mikrofonu alıp kürsüyü devirdi. BBP Lideri Mustafa Destici'ye konuşma izni verilmemesini üzerine bir partili sahneye çıkıp sunucunun elinden mikrofonu alıp kürsüyü devirdi bir başka partili ise hopörleri yere attı. Olay üzerine korumalar protestoculara anında müdahale ederek kürsüden uzaklaştırdı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Video İşleniyor . .

Son Güncelleme: 14.09.2014 09:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle