ŞEKER, SESİNİ YÜKSELTTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili adayı Bahattin Şeker, ”Sabah saat 07.00 ile 09.00 arasında miting saatimizi koymaya çalışan bir zihniyete rağmen işte buradayız” dedi.

02 Haziran 2015 Salı 10:26
1703 Okunma
ŞEKER, SESİNİ YÜKSELTTİ

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili adayı Bahattin Şeker, ”Sabah saat 07.00 ile 09.00 arasında miting saatimizi koymaya çalışan bir zihniyete rağmen işte buradayız” dedi.

 

 

 MHP Bilecik Milletvekili adayı Bahattin Şeker, Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde vatandaşlar, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi. Uşakta yaşanan olayları vatandaşlara anlatan Şeker, “Uşak'ta Cumhurbaşkanı geçerken bozkurt işareti yapan bir hanımefendi kardeşimizi namertçe gözaltına aldırdılar. İşte biz de buradan, Milliyetçi Hareketin gururla sahip çıktığı ve Türklüğü temsil bozkurt işareti yapıyoruz” dedi.

 


 

"BU MEYDANLARDA GERÇEKLER KONUŞULACAK"


Bu meydanda halk ile buluşmalarına engel olmaya çalıştıklarını iddia eden Şeker, ”Sabah saat 07.00 ile 09.00 arasında miting saatimizi koymaya çalışan bir zihniyete rağmen işte buradayız. Halkımızla buluştuk. İtiraz ettik bu saatte miting olmaz diye. Saati 10.00 ile 11.45 arasına aldılar. O saatte kime bulacaksın bu alanda. Bu meydanlarda gerçekler konuşulacak. Yalan ve talan düzeni bertaraf olacak. Haram saltanatı son bulacak. Yasaklarla, baskılarla, engellemeye çalışmakla bizleri ve milyonlarca Türk milliyetçisini susturamazlar” dedi.

 


 

"KARAR TÜRK MİLLETİNDİR"


 Hükümetin bu karanlık tablo karşısında, birde "Başkanlık Sistemi" dediklerini belirten Şeker,”Siz bu milletin başına diktatör müsünüz, padişah mısınız, firavun musunuz? Her şeyden senden sorulsun, herkes senin iki dudağın arasında olsun, sen ne yaparsan doğru olsun; burası sultanlık değil, parti devleti değil. Burası Türkiye Cumhuriyeti! Burada "Tek Adam" hakimiyeti yok, milletin hakimiyeti var.

 

 

 İşte milletin egemenliğinin ispatı da bu seçimler olacak. Karar Türk milletinindir. Sandığa gidecek, iradesini ortaya koyacak. Bu gidişata, bu haram saltanatına, bu yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklar dönemine, bu haksızlık, hırsızlık ve hıyanet dönemine Türk milleti son verecek. Akıl, vicdan, iman, ülke ve millet sevgisi, çocuklarımızın geleceği için oylarınızı verin. Gelin üç hilalde buluşalım. Gelin MHP kadrolarına destek verin” dedi.

 


Son Güncelleme: 02.06.2015 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle