SANA EKONOMİ BAKANLIĞI YAKIŞIR

AK Parti Bilecik Milletvekilliği aday adalığı başvurusunun son gününde aday adaylığı açıklayan Hüsnü Bayrakçı resmi başvurusunu yaptı.

20 Şubat 2015 Cuma 14:02
3489 Okunma
SANA EKONOMİ BAKANLIĞI YAKIŞIR

AK Parti Bilecik Milletvekilliği aday adalığı başvurusunun son gününde aday adaylığı açıklayan Hüsnü Bayrakçı resmi başvurusunu yaptı.

 

 

 AK Parti İl Başkanlığına olağan bir kalabalık eşliğinde aday adaylığı başvurusunu AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak’a veren Hüsnü Bayrakçı 8’inci başvuru yapan kişi oldu. Başvurular hakkında açıklama yapan AK Parti İl Başkanı KADİR Bayrak, 8’inci başvuruyu almak için toplanmış bulunduklarını belirterek, “Ben klasik cümlemi yenileyeceğim. Bu başvurunun başta Hüsnü Bey'in şahsına, ailesine, Bilecik'imize, memleketimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

 

 

“BU DAVADA BİR YOLA ÇIKIYORUZ YOLCULUĞUMUZ BAŞLIYOR”

 

AK Parti Bilecik Milletvekilliği aday adaylığına başvurunu veren Hüsnü Bayrakçı, 2015 Genel Seçimler için bugün Allah nasip ederse başvurusunu yaptığını belirterek, “ Öncelikli olarak bir davada bir yola çıkıyoruz, yolculuğumuz başlıyor. Öncelikli olarak tüm aday arkadaşlarıma onların hiç birini rakip olarak görmüyorum.

 

 

Her biri benim dava arkadaşımdır. Kime nasip olursa kendim olmuş gibi çalışacağıma söz vererek sözlerime başlamak istiyorum. Bu adaylık süreci içerisinde öncelikli olarak hedefimiz Bilecik'imize bu dönem 2015 yılında iki Milletvekili çıkarmaktır. Eğer Bilecik'te biz bunu başarabilirsek Ankara'da Allah'ın izniyle özellikle anayasayı yapacak yeterli sayıya ulaşacağımızı düşünüyorum. Bu süreç içerisinde hepinize her gün davanın her kademesinde birlikte çalışmak için burada hepinizden bir söz almak istiyorum.

 

 

Allah utandırmasın, yar ve yardımcımız olsun. Kısmetimizde varsa bizler olsun, eğer kısmetimizde değilse hangi arkadaşımız aday olacaksa kendim olmuş gibi çalışacağıma huzurunuzda tekrar tekrar söz veriyorum. Bu dönem çok önemli anayasa açısından. İki tane Milletvekili için hiç birimiz inancımızı kaybetmeden sonuna kadar çalışacağız. ,

 

 

Allah yar ve yardımcımız olsun diyorum. İnşallah Allah utandırmasın. Hep beraber çalışacağız inşallah” dedi.

Konuşmasının ardından kalabalık grup tarafından dakikalarca alkışlanan Hüsnü Bayrakçı, adaylık başvurusunu İl Başkanı Kadir Bayrak’a verdi.

 

 

 

Son Güncelleme: 20.02.2015 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle