BİZ BURAYA RÜTBE YÜKSELTMEYE GELDİK

Bilecik Milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti İl Başkanlığı son gününde 10’uncu resmi başvuruyu Üzeyir Yıldırım yaptı.

20 Şubat 2015 Cuma 14:47
2610 Okunma
BİZ BURAYA  RÜTBE YÜKSELTMEYE GELDİK

Bilecik Milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti İl Başkanlığı son gününde 10’uncu resmi başvuruyu Üzeyir Yıldırım yaptı.

 

 

AK Parti İl Başkanlığı binasında İl Başkanı Kadri Bayrak’a resmi başvurusunu veren Üzeyir Yıldırım aday adaylığı sürecinin son günüde 10’uncu başvuru yapan kişi oldu.

 

 

Başvurular hakkında açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, aday adaylığı başvurularının bu son gününde 10’uncu başvurunun yapıldığı belirterek, “ Üzeyir Bey'in aday adaylığı başvurusunu almak için toplanmış bulunuyoruz. Bu başvurumuzun da Üzeyir Bey'in şahsına, ailesine, Bilecik'imize, Türkiye'mize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 “BİZ BUGÜN BURAYA RÜTBE YÜKSELTMEYE GELDİK”

 

 

 AK Parti Bilecik Milletvekilliği aday adaylığına başvurunu veren Üzeyir Yıldırım,  7 Haziran 2015 Milletvekili seçimlerinin öncelikle Bilecik’e ve Türkiye’ye hayırlı olmasını, hayırlar getirmesini temenni ettiğin belirtti. Yıldırım, “2001 yılında başlayan siyasi hayatım 2015 yılına geldiğimiz noktada AK Partiyle birlikte devam etmekte. Partimizi 2001 yılında kurduğumuzda bir nefer olarak çalışmaya geldik. Partimizi büyütmek için gayret sarf ettik. Bu neferliğimizi aldığımız terbiye doğrultusunda devam ettirdik. Hiç bir zaman partimizi yalnız bırakamadık.

 

 

Buna Bilecik'te şahittir, buna Genel Merkez’imiz de şahittir. Bugün buraya geliş gayemiz biliyorsunuz hizmet olayında er olarak da hizmet edersiniz, komutan olarak da hizmet edersiniz çeşitli kademelerde. Biz bugün buraya rütbe yükseltmeye geldik. İnşallah Allah nasip ederse ilimizin teşkilatları teveccüh gösterirse, genel merkezimiz teveccüh gösterirse 2015 seçimlerinde Bilecik'te iki Milletvekili çıkarmak için çaba sarf edeceğiz. Aday olalım veya olmayalım bu mücadelemizi devam ettireceğiz. AK Parti bir dava hareketidir.

 

 

Başarılı olmasının temel nedeni de sava hareketine sadakat gösteren sadık insanlar dolayısıyla olmuştur. Bu sebeple bu davamızda hiç bir zaman ödün vermeyeceğiz. Bilecik'ten ve teşkilatlarımızdan ciddi destek istiyorum. Bu harekete dava olarak baktığımız için el birliğiyle inşallah mücadelemizi devam ettireceğiz. Partimizi başarıya ulaştıracağız. Ve ardından ülkemiz başarıya ulaşmış olacak. Son söz olarak da diyorum ki, bu sefer tamam inşallah” dedi.

Konuşmalarının ardından Üzeyir Yıldım resmi başvurusunu İl Başkanı Kadri Bayrak’a teslim ederek, 10’uncu başvurunun sahibi oldu.

Son Güncelleme: 20.02.2015 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle