RAMAZAN AYI ÖNCESİ KAN BAĞIŞI İÇİN SON GÜN YARIN

Türk Kızılay Bilecik Şubesi tarafından Ramazan ayı öncesi kan bağışı kampanyası düzenleniyor.

25 Haziran 2014 Çarşamba 03:09
775 Okunma
RAMAZAN AYI ÖNCESİ KAN BAĞIŞI İÇİN SON GÜN YARIN

 Türk Kızılay Bilecik Şubesi tarafından Ramazan ayı öncesi kan bağışı kampanyası düzenleniyor.

 Bilecik Kültür Sitesi'nde kurulan Kızılay çadırında kan bağışlarının 4 gün boyunca devam edileceği bildirildi. Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selemi Çınar, Ramazan ayının yaklaşmasıyla kan bağışlarının azalacağına dikkat çekti. Çınar, "Önümüzdeki ayın Ramazan ayı olması kan bağışı sayılarında azalma meydana geleceğinden 4 günlük kan bağış programı düzenedik. Bu program yarın verilen bağışlar ile son bulacak. Kan ihtiyacında sıkıntının yaşanmaması açısından tüm halkımızın kan bağışı desteğine bekliyoruz. Bir ünite kandan 3 kan ürünü elde edildiği düşünüldüğünde yapılan bağışların da önemi daha çok ortaya çıkmaktadır. Unutmayalım ki kan acil değil sürekli ihtiyaçtır" dedi.

 Kan bağışında bulunmak isteyen 18-65 yaş arasındaki vatandaşların, yanlarında T.C. kimlik numaralarını içeren bir kimlikle çadıra gelerek bağışta bulunabilecekleri kaydedildi.

 

Son Güncelleme: 25.06.2014 03:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle