Bilecik Belediyesi'ne Ait Havuz Temizliği ile Göz Kamaştırıyor

Bilecik Belediyesi ait yüzme havuzu sıcaklığın hissedilmesi ile her gün ziyaretçileri ile dolup taşıyor.

25 Haziran 2014 Çarşamba 03:16
4327 Okunma
Bilecik Belediyesi'ne Ait Havuz Temizliği ile Göz Kamaştırıyor

Bilecik Belediyesi ait yüzme havuzu sıcaklığın hissedilmesi ile her gün ziyaretçileri ile dolup taşıyor.

 Bilecik'te İstasyon Mahallesi Karasu bölgesinde bulunan Bilecik Belediyesi ait yüzme havuzu temizliği ile göz kamaştırıyor. Yüzme havuzu sorumlusu Taner Ezme, havuza sıcaklıkların artması ile günlük olarak yaklaşık 300-400 kişinin geldiğinin vurguladı. Ezme, "Bilecik Belediyesi olarak burada son sistem temizleme robotları ve su tahliye tankları bulunmaktadır. Sabahları 08: 00'da havuzumuzu açıyoruz ve temizlik işlemlerini yapıyoruz. Saat öğlen 13:00'da halka açıyoruz havuzu. Hafta içi akşam saat 18: 00'a hafta sonu 20:00'a kadar halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bugün Bilecik Belediyesi Yaz Spor Kursları bünyesinde yüzme kursu başladı. Sabah 09:00'dan öğlen 12:00'a kadar yaz yüzme kurs öğrencileri eğitimlerini alıyor" dedi.

 

 

 Bilecik Belediyesi Tesisler Müdürü Osman Yılmaz, halkın yoğun kullanım yaptığı bir tesis olduğunu vurgulayarak, "Bizim asıl görevimiz halkımıza hizmet etmek. Bu hizmet doğrultusunda Bilecik Belediyesi olarak Başkanımız Selim Yağcı elinden gelen her şeyi yapıyor. Bizlere bu tesisleri rutin olarak kontrollerinin yapıyoruz. Yaz aylarında tesislerimizden en çok yüzme havuzuna rehavet var. Ortalama günlük yüzmeye gelen vatandaşlarımız sayısı çok iyi.

 Bu havuza bayanlar gününde ve aile gününde de gelenler olması bizleri mutlu ediyor. Salı, perşembe, cumartesi bayanlarımıza pazar günün aile günümüz var. Diğer günleri de erkekler günü olarak belirledik. Yaz okulları yüzme kurslarımız başladı. Halkımız ilgisi çok büyük. Burası halka açık bir yer olduğu için gelen giden çok oluyor. Böyle yerlerde sağlık ilgili sıkıntılar olabiliyor. Ama Allah'a şükür bizim bu güne kadar böyle bir sorunumuz olmadı olmazda inşallah. Burada eğitimini sertifikasını almış profesyonel bir ekip ile çalışıyoruz. Hem bayanlar hem de erkekler gününde sertifikalı "Can Kurtaran" ile çalışıyoruz. Halkımız sağlığı ve hayatı bizler için çok önemlidir" diye konuştu.

 

 

 

Son Güncelleme: 25.06.2014 03:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle