YAŞANAN TRAFİK KAZASINDA 2 KİŞİ YARALANDI

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

25 Haziran 2014 Çarşamba 03:55
1980 Okunma
YAŞANAN TRAFİK KAZASINDA 2 KİŞİ YARALANDI

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

  Alınan bilgilere göre Gölpazarı Hükümet Konağı önünde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Üzeyir Yurdabal’ın kullandığı 26 KR 049 plakalı otomobil Vezirhan Caddesine seyir halindeyken ara sokağa dönmek istedi. Bu sırada aynı istikamette ilerleyen 11 EP 129 plakalı motosikletin sürücüsü Ferdi İşgüzar kendi yoluna aniden giren otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile dengesi kaybolan motosiklet 30 metre ilerledikten sonra yere düşerek durabildi. Kazada motosiklet sürücüsü Ferdi İşgüzar ile yanında bulunan Ahmet Çoşkun Dişer yaralandı.

  Yaralıları olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansı yaralıları Gölpazarı Devlet Hastanesine kaldırdı. Olayla ilgili polis soruşturma başlattı.

 

 

HABER VE VİDEO: ASLAN ALTINDİŞ 

Son Güncelleme: 25.06.2014 03:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle