PROFESYONEL BİR SOYGUN

Bilecik’te dubleks bir daireye giren hırsızlar 10 bin TL civarında ziynet eşya ve para çaldılar.

09 Ağustos 2014 Cumartesi 07:23
2530 Okunma
PROFESYONEL BİR SOYGUN

Bilecik’te dubleks bir daireye giren hırsızlar 10 bin TL civarında ziynet eşya ve para çaldılar.

 

 

Edinilen bilgiye göre Bilecik merkez Ertuğrulgazi Mahallesi Mürvet Sokakta bulunan dubleks villalarda oturan S. Ç. bir süre önce tatile çıktı. Ev sahiplerinin evde olmadığını anlayan hırsızlar villaların olduğu siteye girerek evin balkon kapısını açtılar. Eve giren hırsızlar evde bulunan 10 bin TL civarındaki ziynet eşya ve parayı çalarak kayıplara karıştılar. Yan komşusunun bahçe sularken evin balkon kapısını açık görmesi üzerine olayı hemen polise ve ev sahiplerine haber verdi.

 

 

 Hemen tatilden dönüş yapan ev sahipleri polisin yapmış olduğu incemeler sonucu 10 bin TL civarındaki ziynet eşya ve parasının çalındığı fark etti. Soygunu gerçekleştirenlerin profesyonel olduğu tahmin edilirken evdeki gümüş ve altınları ayırıp hırsızların gümüş olanlara dokunmaması polisin gözünden kaçmadı.

 Polis olayla ilgili bütün ipuçlarını ve parmak izlerinin aldıktan sonra geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Son Güncelleme: 09.08.2014 07:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle