POLİSİN BULVAR ÜSTÜNDEKİ HUMMALI ÇALIŞMASI KARAYOLLARI EKİPLERİNE KOLAYLIK SAĞLADI

Karayolları 144. Şube Müdürlüğü tarafından Bilecik-Osmaneli karayolu üzerinde bulunan Atatürk bulvarı üzerinde çizgi çalışma yapıldı.

20 Kasım 2014 Perşembe 12:43
3160 Okunma
POLİSİN BULVAR ÜSTÜNDEKİ HUMMALI ÇALIŞMASI  KARAYOLLARI EKİPLERİNE KOLAYLIK SAĞLADI

 Karayolları 144. Şube Müdürlüğü tarafından Bilecik-Osmaneli karayolu üzerinde bulunan Atatürk bulvarı üzerinde çizgi çalışma yapıldı.

 

 

  Bilecik Karayolları önünden başlayan çizgi çalışması İl Özel İdaresi kavşağında son buldu. Bu yapılan çizgi çalışması sırasında Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler bulvar üstünde hummalı bir çalışma yaparak karayolları çalışanlarına kolaylık sağladılar.

 

 

 

  Karayolları yetkililerinin vermiş olduğu bilgide, bulvar üzerinde park edilmiş araçları kaldırılarak çizilen çizgilerin, yayalara ve araç sürücülerine kolaylık sağlanması için yapıldığını bildirildi.

 

 

Son Güncelleme: 20.11.2014 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle