ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK !

Bilecik’te İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisinin onayı ile Kamu Kurum ve kuruluşlarına 3 adet midibüs hibe edilmesine karar verilmişti.

09 Temmuz 2014 Çarşamba 12:30
1947 Okunma
ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK !

 Bilecik’te İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisinin onayı ile Kamu Kurum ve kuruluşlarına 3 adet midibüs hibe edilmesine karar verilmişti.

 Bugün İl Özel İdaresinde gerçekleştirilen törene basın mensupları çağırılarak midibüslerin devir teslim töreni yapıldı. Ancak bu teslim töreninden bizlerin hiçbir şekilde haberi olmadığı gibi bununla ilgili İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım'ı aradığımızda, bu konu hakkında kendilerinin başka bir haber sitesinde görevli arkadaşı görevlendirildiğinin onunda bizleri unutmuş olabileceği konusunda bilgi verdi.

'ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK'

Şimdi soruyoruz İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım sizin hiç mi sekreteriniz yok ? Sizin hiç mi çalışanınız yok ? Özrünüz kabahatinizden büyük. Böyle organizasyonlarda sizlere yakın medya kuruluşlarındaki arkadaşları yetkilendiriyorsunuz. Onları sizin emrinizdeymiş gibi mi çalıştırıyorsunuz? Sizlere yakın medya kuruluşlarına her yer serbest, sizlerle zıt giden medya kuruluşlarına yok kardeşim giremezsiniz. Böyle Başkanlık olmaz, burada bir adaletsizlik var ve adaletsizliğin biran önce bir çözüme ulaşmasını temenni ediyoruz.


Son Güncelleme: 09.07.2014 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle