ÖNCE TÜRKİYE VE BİLECİK, SONRA PARTİMİZ VE BİZ

ÖNCE TÜRKİYE VE BİLECİK, SONRA PARTİMİZ VE BİZ

25 Mart 2014 Salı 13:04
886 Okunma
ÖNCE TÜRKİYE VE BİLECİK, SONRA PARTİMİZ VE BİZ

 

PAROLAMIZ; ÖNCE TÜRKİYE VE BİLECİK, SONRA PARTİMİZ VE BİZ

 

 

Tarihin altın sayfalarında yer alan şanlı bir geçmişe sahip bir milletin evlatları olarak bugün gelinen noktada adeta “TÜRKÜM” demenin zül sayılmak istendiği, bin yıldır et ve tırnak misali kardeş olarak yaşayan insanlarımızın devletin resmi ağızlarından ayrıştırıcı mesajlarla kamplara bölündüğü, cennet vatanımızın bir coğrafyasında içteki ve dıştaki mihrakların oyunlarına alet olan gafillerin sinsi planlar içerisinde olduğu, resmi tabelalardan T.C. ifadesinin kaldırıldığı, aldığı yüklü ihalelere karşılık millete küfreden ahlaksızların ortalıkta cirit attığı, bakan evlatlarının rüşvet ve yolsuzluk iddialarının ayyuka çıktığı, bölücülerin Devletimize meydan okuduğu ve memleketimizin üzerinde adeta kara bulutların dolaştığı bir ortamda bizler de; “ÖNCE TÜRKİYE VE BİLECİK, SONRA PARTİMİZ VE BİZ” parolasıyla halkımıza hizmete aday olduk.

 HALKIMIZI “BİR” OLMAYA ÇAĞIRIYOR, “BİRLİKTE RAHMET, AYRILIKTA AZAP VARDIR” DİYORUZ

 Bizler bu kutlu yolda emin adımlarla yürürken asla karamsarlara fırsat tanımayacağız. Kara propagandadan geçinenlere, Bilecik’te M.H.P.’nin önünü kesmek isteyenlere karşı bir ve beraber olacağız. saflarımızı sımsıkı tutacağız. Aramıza nifak duvarları örmeye çalışanlara karşı her zaman müteyakkız olacak, fırsat vermeyeceğiz. Milliyetçi Hareket'i hep birlikte hak ettiği yere çıkaracağız. Nefislerine yenilenlere, kişisel çıkar peşinde koşanlara, kendi hesabına değerlerimizi alet etmek isteyenlere karşı uyanık olacağız. Millet ve vatan mücadelemizi gölgelemeyi aklından geçirenlere 30 Mart 2014 tarihinde sandıkta hep birlikte cevap vereceğiz. Gün birleşme, bütünleşme günüdür. Kucaklaşmanın, uzlaşmanın, ve müştereklerimize sahip çıkmanın, şeffaf ve temiz siyasetin, çözüm ve kurtuluşun adresi Hüseyin ŞENSOY’lu Milliyetçi Hareket Partisi’dir.

 31 MART BİLECİK’TE DEMOKRASİ ŞÖLENİ GÜNÜ OLACAKTIR

 Gün; Nefse değil, Nesle hizmet günüdür. Gün; Sevgili Peygamberimiz’in; “BİRLİK’TE RAHMET, AYRILIK’TA AZAP VARDIR” mesajına kulak verme günüdür. Gün; ATATÜRK’ün ve şehitlerimizin bizlere emanet olarak bıraktığı Cumhuriyetimize sahip çıkma günüdür. Bilecik halkı bunu başaracak azim ve inanca sahiptir. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmamalıdır.

 30 Mart 2014 tarihinde canlar  bir olacak, ülkemizin yükselen değeri, halkımızın beklentilerini karşılayacak kadrolar etrafında birleşecek ve 31 Mart 2014 tarihinde “BİLECİK’TE BİR DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞANACAK”, “VATANIN HER SATHINDA CANLARINI BU AZİZ TOPRAKLAR İÇİN VEREN ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI ŞAD OLACAKTIR”

 Milliyetçi Hareket Partisi ve Hüseyin ŞENSOY olarak bizler kamuoyunda yayınlanan veya dillendirilen “SANAL ANKETLERE” değil, halkımızın 30 Mart’ta yapacağı tercihe inanıyor ve halkımızın sağduyulu davranarak; birlik ruhuyla hareket edeceklerine ve “BU DEFA ŞENSOY” diyeceklerine can-ı gönülden itimat ediyor ve kendilerine güveniyoruz.

 

Basınımızın ilgisine, kamuoyumuzun bilgisine saygıyla sunarım.       

 

 

 

Son Güncelleme: 25.03.2014 13:04
Anahtar Kelimeler:
MHPHüseyin şensoy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle