MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Bilecik’te bulunan Porta Tarım Market ilk şubesini Osmaneli'ne açarken, açılış renkli anlara sahne oldu.

17 Şubat 2017 Cuma 17:03
2681 Okunma
MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

  Bilecik’te bulunan Porta Tarım Market ilk şubesini Osmaneli'ne açarken, açılış renkli anlara sahne oldu.

 

 

 Ali Adnan Özdemir’in sahibi olduğu Porta Tarım Market Osmaneli Şubesinin açılışına CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş, Osmaneli İlçe Emniyet Müdür Vekili Yalçın Avcı ve çok sayıda davetli katıldı. 

 

 

“İlk şubemizi Osmaneli ilçemizde açtık"

 

 Porta Tarım Market sahibi Ali Özdemir, 6 yıldır Bilecik'te çiftçilere hizmet verdiklerini anlatarak, “Osmaneli benim ikinci vatanım sayılır. Ben Osmaneli Dereyörük köyü doğumluyum. Ayrıca Osmaneli'nde yerel yöneticilerimiz başta kaymakamımız ve Belediye başkanımız tarıma çok büyük destek veriyorlar. Bu yüzden ilk şubemizi Osmaneli ilçemizde açtık. Katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

“Trakya büyüklüğünde tarım arazimiz şu anda ekilip biçilmiyor”

 

 Kalabalık gruba seslenen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Türkiye'nin üç buçuk tarafı denizlerle, dört tarafı sorunlarla çevrili bir ülke olduğunu söyledi. İnce, “Doğumuzda İran ile Amerika arasında bir gerilim var. Güneyimizde Suriye ile problemimiz var.  Kuzeyimizde Ukrayna ile Rusya arasında bir savaş var. Yunanistan ile her an sorunluyuz. Bu sorunlu coğrafyada Antalya’da kayak yaparken aşağıya inip denize girebiliyorsunuz. Birde Allah'ın lütfü var. Burası sanki Antalya, tarımımız var, Avrupa'nın en genç nüfusu var. Bu genç nüfus ileride bize bereket olacak bundan hiç kuşkunuz olmasın.

 

 

 Bugün bizim önümüzde olanlar, bizden gelişmiş olan ülkeler ARGE’yi yakalayamayacak, bunu yapacak olanlar gençlerimizdir. Her ne kadar son yıllarda kendi ürettiklerimiz ithal edilmiş olsa da, her ne kadar iki Trakya büyüklüğünde tarım arazimiz şu anda ekilip biçilmiyorsa da, tarımın insan geleceğinde çok ciddi rolünün olacağını düşünüyorum.  Fakat bizler ileri teknoloji ürünleri üretmeliyiz. Bunun içinde böyle işletmelerden faydalanmalıyız. Ben bu iş yerinin vatanımıza, milletimize, Osmaneli'nde çiftçilerimize ve iş yeri sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.  

 

 

Konuşmaları ardından protokol üyeleri iş yerinin açılışını gerçekleştirdi.

Son Güncelleme: 17.02.2017 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle