LÖSEMİ YARARINA TOPLANDILAR

Bilecik merkez Atatürk İlkokulu öğrencileri ve velileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) yararına toplandılar.

20 Mart 2015 Cuma 11:01
2120 Okunma
LÖSEMİ YARARINA TOPLANDILAR
 Bilecik merkez Atatürk İlkokulu öğrencileri ve velileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV)  yararına toplandılar.  
 
 
  Bilecik  Atatürk İlkokulu 4’inci sınıf öğrencileri Sosyal Bilgiler dersinde konusu içerisinde ‘’Toplum Yararına Çalışan Kurumlar’’ ile ilgili bir etkinlik hazırladılar. Proje olarak hazırladıkları bu etkinlikte LÖSEV yararına bir kermes düzenleyerek elde edilen geliri LÖSEV hesabına yatırdılar. Okul içinde yapılan bu etkinliğe yoğun ilginin olduğu görüldü. Kermeste veliler evde yapmış oldukları pasta, börek, sarma, kek gibi malzemeleri satışa sundular.
 
 
 Ayrıca, öğrencilerin evlerinden getirdikleri kitaplarını da LÖSEV yararına satışa sundukları görüldü.
 

Son Güncelleme: 20.03.2015 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle