KÜÇÜK RÜMEYSA'DAN BAŞBAKANA DESTEK

Bilecik Ak Parti İl Başkanlığında toplanan bir gurup partili Cumhurbaşkanı adayı Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a destekte bulundular.

22 Temmuz 2014 Salı 11:51
1749 Okunma
KÜÇÜK RÜMEYSA'DAN BAŞBAKANA DESTEK

 Bilecik Ak Parti İl Başkanlığında toplanan bir grup partili Cumhurbaşkanı adayı Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a destekte bulundular.

 

 

Ak Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş öncülüğünden toplanan bir grup partili Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a seçim kampanyası yardımında bulunmak için geldikleri bankada il yardımı 7 yaşındaki Rümeysa Avcı yaptı. Küçük Rümeysa burada 10 TL bağış yaparak Ak Parti İl Başkanlığının yaptığım bağışlarda ilk bağış yapan kişi olarak göze çarptı.

 

 

 Burada bir basın açıklaması yapana İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, kendilerinde Başbakana destek vermek için buraya geldiklerinin belirtti. Kurtulmuş, ”Başbakanımıza destek vermeye gelen arkadaşlarımızla birlikte burada hep birlikte Cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız çok değerli liderimiz bağış  kampanyası ardından birlikte ve beraberlik çerçevesinde  Ziraat Bankasına gelmiş bulunmaktayız. Burada değerli arkadaşlar gönüllerinden ne kadar geçerse o şekilde bu kampanyaya bağışta bulunacaklar. Biliyorsunuz 91 yıllık vesayetten sonra ilk defa kendi Cumhurbaşkanını seçecek.

 

 

 Milletimizin Cumhurbaşkanını milletimiz kendi idaresinde seçeceğidir. Netice itibariyle milletimizin desteğiyle bizim kamuoyunun araştırmalarımız sonrasında yüzde 60 seviyelerindedir. Bizde bu desteği her geçen gün arttırmak için teşkilatlar olarak elimizden gelen cabayı yapıyoruz. Bu süreç yoğun  bir şekilde devam ediyor. Başbakanımız biliyorsunuz kendi başına çıkmış olduğu bu  secim kampanyasında herhangi bir ekonomik destek olmadığı için bu manada ekonomik desteği gönüllü arkadaşlarla ekonomik desteğini vermek için  bugün burada toplanmış oluyoruz.

 

 

 Bundan sonra bu süreçte bunu il merkezinde sonra il merkezinde gönüllü arkadaşlarla desteklerine devam edecekler. Bundan sonraki süreçte de ilçeler dede  bağış kampanyasına desteklerimiz devam edecek. Ben buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Kampanyanın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

 Yapılan yardım kampanyası, Bilecik Belediye Başkan yardımcısı Nihat Can, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda parti üyesi katıldı.


 

 

 

 

Son Güncelleme: 22.07.2014 11:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle