KÜÇÜK ALİ EYMEN HAVA AMBULANSI İLE ANKARA’YA SEVK EDİLDİ

19 Ağustos 2014 Salı 03:26
2088 Okunma
KÜÇÜK ALİ EYMEN HAVA AMBULANSI İLE ANKARA’YA SEVK EDİLDİ

Dün Bilecik’in Vezirhan beldesinde gerçekleşen trafik kazasın 2’si çocuk 5 kişi yaralanmıştı.

 

 

Yaşanan feci kazada otomobilde bulunan 4 yaşındaki Ali Eymen Kaplan’ın sol kolu kopmuştu. Bilecik Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan küçük Ali Eymen’in burada yapılan ilk tedavisinin ardından Ankara’ya sevki için, Bilecik Sağlık Müdürlüğü 112 Komuta Kontrol Merkezi (KKM) tarafından T.C Sağlık Bakanlığı bağlı Ambulans Uçak için hava koordinasyon ile girişimlerde bulunulmuştur. Girişimler neticesinde T.C. Sağlık Bakanlığına bağlı Ambulans Uçak Bursa’nın Yenişehir ilçesinde bulunan Havaalanına hasta götürülmüş olup, Ankara iline nakil etmek üzere Hava Ambulansı ise Havaalanına iniş yapmıştır.

 

 

 Hasta Bilecik Devlet Hastanesi ekipleri tarafından kara ambulans ile Yenişehir Havaalanına iniş yapan T.C. Sağlık Bakanlığına Bağlı Uçak Ambulans ekibine Ankara’ya götürülmek üzere teslim edilmiştir. Konu hakkında bir açıklama yapan Bilecik İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, 18 Ağustos 2014 tarihinde Vezirhan Beldesinde Bilecik-Sakarya karayolunda gerçekleşen trafik kazasında sonucu 3’ü yetişkin 2’si çocuk 5 kişinin yaralandığını belirterek, “Yaralılar Bilecik Devlet Hastanesine saat 14:40 sularında Bilecik 112 ekipleri ve özel bir araç ile nakil edilmiştir. Bilecik Devlet Hastanesinde yaralıların müdahaleleri hızlı ve etkin bir şekilde yapılmıştır. Sol omuz hizasında total ampütasyonu (uzuv kopması) olan 4 yaşında Ali Eymen Kaplan için İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki 112 Komuta Kontrol Merkezi ve Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesindeki Bilecik Devlet Hastanesi ekipleri tarafından yoğun çalışma ile hızlı bir şekilde Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde yer bulunmuştur.

 

 

 Bilecik Sağlık Müdürlüğü 112 KKM tarafından T.C. Sağlık Bakanlığına Bağlı Ambulans Uçak için Hava Koordinasyon ile girişimlerde bulunulmuştur. Girişimler neticesinde T.C. Sağlık Bakanlığına Bağlı Ambulans Uçak Yenişehir Havaalanına hastamızı Ankara iline nakil etmek üzere iniş yapmıştır. Hastamız Bilecik Devlet Hastanesi Ekipleri tarafından kara ambulans ı ile Yenişehir Havaalanına iniş yapan T.C. Sağlık Bakanlığına Bağlı Uçak Ambulans ekibine Ankara’ya götürülmek üzere teslim edilmiştir. Hastamıza acil şifalar dileriz” dedi.


Son Güncelleme: 19.08.2014 03:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle