KAN İHTİYACINDAN DOLAYI KAN BAĞIŞI DEVAM EDİYOR

Bilecik Kızılay Şube Başkanlığı tarafından kan bağış kampanyası devam ediyor.

16 Temmuz 2014 Çarşamba 05:52
802 Okunma
KAN İHTİYACINDAN DOLAYI KAN BAĞIŞI DEVAM EDİYOR

  Bilecik Kızılay Şube Başkanlığı tarafından kan bağış kampanyası devam ediyor.

 

 

Ramazan ayı nedeniyle durdurulan ve bölgemizdeki muhtelif kan guruplarında sıkıntı yaşandığı için tekrar başlatılan kan bağışları iftardan sonra devam ediyor.
Konu hakkında açıklama yapan Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, kanın aciliyetlerinin yanı sıra sürekli ihtiyaç olduğunu, Ramazanda da kan ihtiyacı duyan bir çok kişi bulunduğunu belirtti. Çınar, “Ramazan ayı nedeniyle oruç saatlerinin uzun olmasından dolayı Eskişehir Bölge Kan Merkezi’nde kan ve kan ürünlerinde büyük sıkıntı yaşanmaktadır. Bu nedenle ilimizde 16-17-18 Temmuz tarihleri arasında Bilecik Belediyesi Kültür Sitesi üstüne kan bağış çadırı kurulmuştur. İftar sonrası vatandaşlarımızı kan bağışı kampanyalarına destek vermeye davet ediyorum. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 16.07.2014 05:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle