İL TARIMSAL ÜRETİM PLANLAMASI YAPILDI

Bilecik ‘İl Tarımsal Üretim Planlama Teknik Komitesi Toplantısı’ gerçekleştirildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
04 Mart 2024 Pazartesi 14:37
22 Okunma
İL TARIMSAL ÜRETİM PLANLAMASI YAPILDI

Bilecik ‘İl Tarımsal Üretim Planlama Teknik Komitesi Toplantısı’ gerçekleştirildi.


 

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan ‘Tarımsal Üretim Planlaması’ kapsamında bitkisel üretim, hayvansal üretim ve su ürünleri üretim planlaması amacıyla toplantı gerçekleştirildi.
Toplantıya Vali Yardımcısı Şahin Arsal, İl Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş, Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Teknik Koordinatörü Salih Fidan, Şeyh Edebali Üniversitesi Öğr. Göv. Doç. Dr. Erdem Gülümser, DSİ 33. Şube Müdürü Mustafa Şimşek, DSYB Başkanı Naci Eser, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen ve teknik personel katıldı.


 

Vali Yardımcısı Şahin Arsal başkanlığında toplanan teknik komite, 2025-2027 yılları için bitkisel üretim, hayvansal üretim ve su ürünleri üretimi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Katılım sağlayan teknik komite üyelerine sunumlar yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle