VALİ AYGÖL, TALİMATI VERDİ

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, eğitimde denetim için gerekli talimatları verdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
04 Mart 2024 Pazartesi 14:39
85 Okunma
VALİ AYGÖL, TALİMATI VERDİ

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, eğitimde denetim için gerekli talimatları verdi.


 

Bilecik Valiliği Toplantı Salonunda, Vali Şefik Aygöl başkanlığında gerçekleşen İl İstihdam Kurulu toplantısında eğitimle ilgili güvenlik önlemleri ele alındı. Mesleki beceri eğitimi alan öğrencilerin eğitim süreci içerisinde güvenlik tedbirlerinin alınması ve öğrencilerin beceri eğitimi aldığı işletmelerde eğitimin müfredata ve ilgili mevzuata uygunluğu konusunda denetimlerin yapılması ele alındı.

Vali Aygöl, her öğrencinin eğitim açısından gerekli bilgiye sahip olmasını ve bunun doğal bir hak olduğuna değindi. Mesleki beceri eğitimi alan öğrencilerin meslekle ilgili tecrübe sahibi olmaları gerektiği ve aksi bir durumun oluşmaması için gerekli denetimlerin gerçekleşeceğini belirtti.

Son Güncelleme: 04.03.2024 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle