İL PROTOKOLÜ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında, il protokolü bir araya gelerek, iftar açtı.

25 Haziran 2015 Perşembe 04:39
1310 Okunma
İL PROTOKOLÜ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

 Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında, il protokolü bir araya gelerek, iftar açtı.  

 

 

  Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Kent Ormanı'nda gerçekleştirilen iftara, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Il Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile daire müdürleri ve iş adamları katıldı. Belediye Başkanı Selim Yağcı, iftar sonrası yaptığı konuşmada, Ramazan ayının birlik, beraberlik, kardeşlik ve iyi niyetlerin arzulanarak arşı alaya yükselen bir ay olduğunu belirterek, şunları söyledi:

 

 

  ''Öncelikle davetimize teşrif ettiğiniz için hepinize hoş geldiniz diyor, muhabbetle selamlıyorum. Ramazan'ı Şerif, birlik beraberlik, sevgi ve hoşgörü ayı. Tüm iyi niyet ve güzelliklerin birleştiği ve Arşı alaya yükseldiği bir ay. Bu ay içinde bu güzide şehir içinde yaşayan insanlar olarak birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tabi bu sevinç ve mutluluk veren olayla birlikte buruk bir üzüntüyü yaşıyoruz.

 

 

 Son kararnamelerle Başsavcımız, Ağır Ceza Reisimiz ve Hakime Hanım, şehrimizden ayrılacaklar. Ben bu organizasyondaki buluşmamız vesilesiyle sayın Başsavcımız, Ağır Ceza Reisimiz ve Hakime Hanım'a ve tüm hakimlerimize, içlerinden çıkan bir kardeşleri olarak, bu mesleğin zorluğunu bilen bir insan olarak, şehrimize yaptıkları hizmet dolayısıyla çok teşekkür ediyorum. Yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum. Cenabı Hak sağlık ve birlik, beraberlik içinde hep güzellikler içinde olmamızı nasip etsin. Teşrifleriniz için tekrar teşekkür ediyor, hayırlı ramazanlar diliyorum.''

 

 

  Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmasının ardından tayini çıkan Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Yaşar, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Halil İbrahim Aktepe ve eşi Elif Aktepe'ye teşekkür plaketi taktim ederek, kahve fincanı takımı hediye etti.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 25.06.2015 04:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle