İL GENEL MECLİSİ EYLÜL AYI 4’ÜNCÜ GÜN BİRLEŞİMİ YAPILDI

Bilecik İl Genel Meclisi Eylül ayı 4’üncü gün birleşimi, Meclis Başkanı Serkan Yıldırım başkanlığında yapıldı.

04 Eylül 2015 Cuma 09:39
1495 Okunma
İL GENEL MECLİSİ EYLÜL AYI 4’ÜNCÜ GÜN BİRLEŞİMİ YAPILDI

Bilecik İl Genel Meclisi Eylül ayı 4’üncü gün birleşimi, Meclis Başkanı Serkan Yıldırım başkanlığında yapıldı. 

 

 

  İl Özel İdaresi İl Genel Meclis’i salonunda yapılan Eylül ayı 4’üncü birleşim toplantısında, 3 gündem maddesi görüşüldü. İlk gündem maddesi olarak, Bilecik ili Bozüyük ilçesi Yenidodurga-Göynücek grup yolunun yol yapım çalışmalarına başlanması talebininin görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi. İkinci gündem maddesi olarak, Bilecik ili İnhisar ilçesi Tozman köyünde meydana gelen sel felaketinin komisyon marifetiyle incelenmesi talebinin ekim ayında değerlendirilmesi oy birliği ile kabul edildi.

 

 

 Son olarak görüşülen madde de ise, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında okul bahçelerinin asfalt ve benzeri isteklerinin karşılanması için komisyon çalışması talebinin görüşülmesi, oy birliğiyle üç komisyona gönderildi.

 

 

 

  Öte yandan, Eylül ayı 4’üncü gün birleşim toplantısında 13 ve 14'üncü gündem maddelerinin görüşülmeleri yapılmayarak, bu maddeler pazartesi günü görüşüleceği bildirilerek, Meclis toplantısı sona erdi.

Son Güncelleme: 04.09.2015 09:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle