HIZLI TREN İSTASYONUNDA SON DURUM

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Yüksek Hızlı Tren (YHT) istasyonunda incelemelerde bulundu.

22 Mayıs 2014 Perşembe 10:01
2853 Okunma
HIZLI TREN İSTASYONUNDA SON DURUM

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Yüksek Hızlı Tren (YHT) istasyonunda incelemelerde bulundu.  

  Vali Nayir, TCDD Genel Müdür Yardımcısı İsa Apaydın, TCDD Daire Başkanı İsmail Murtazaoğlu ve Sinyalizasyon Şube Müdürü Özgür Karabacak'tan YHT çalışmaları ve Bilecik YHT Garı ile ilgili bilgi aldı. Genel Müdür Yardımcısı İsa Apaydın, istasyonun yapılış aşamalarını anlattı. İncelemeler sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Apaydın, Yüksek Hızlı Tren'in test sürüşlerinin yapıldığını, ancak açılış için net bir tarih veremediklerini kaydetti. 


  Apaydın, "Hızlı Tren faaliyete girdiğinde Bilecik istasyonu projede değişiklik yaptığımız için yetişmeyebilir. Bu süre 2 yada 3 ay sarkabilir. Bu sürede vatandaşlarımız isterlerse Bozüyük'ten binebilecekler. Bozüyük şuanda hazır vaziyette. Bilecik halkını da en kısa sürede inşallah buluşturacağız" dedi.

  İncelemeler sırasında Vali Nayir'e, Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru ve İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır da eşlik etti.

Vali Ahmet Hamdi Nayır YHT İstasyonunda İncelemelerde Bulundu from bilecik olay on Vimeo.

Son Güncelleme: 22.05.2014 10:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle