BU YARIŞMA KAÇMAZ

Bilecik’te İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bilecik Eğitim Derneğinin ortaklaşa düzenleyeceği “Akıl Oyunları” yarışması yapılacaktır.

23 Mayıs 2014 Cuma 03:52
1226 Okunma
BU YARIŞMA KAÇMAZ

 Bilecik’te İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bilecik Eğitim Derneğinin ortaklaşa düzenleyeceği “Akıl Oyunları” yarışması yapılacaktır.

 26 Mayıs Pazartesi günü Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gün boyu sürecek yarışmaya 16 okuldan 4-5-6 yaş ve İlkokul 1’inci sınıf toplam 160 öğrenci yarışacaktır. Dereceye giren öğrencilere saat 16:00’a ödül töreni düzenlenecektir.

 Yarışma hakkında bir açıklama yapan Dernek Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, Türkiye’de bilgisayar kullanımının artık oluk öncesi dönemde başladığını belirtti. Tekelioğlu, “ Hızla gelişen ve hayatın her alanında karşımıza çıkan teknoloji çocukların bile en iyi arkadaşı haline geldi. Buna rağmen bilinçli aileler çocuklarını bilgisayar oyunlarının zararlarından korumak istiyorlar. Son iki yıldır ise bilgisayar oyunlarına karşı akıl oyunları gittikçe önem kazanmaya başladı. Aileler özellikle bilgisayar oyunlarındaki şiddet ve olumsuz davranışlardan çocuklarını uzak tutmak istiyorlar. Bilgisayar oyunları çocukların gelişimini olumsuz yönde etkiliyor.

 Bu bağlamda Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bilecik Eğitim Derneği olarak ilimizde akıl oyunlarına yönelik bir faaliyet planladık ve tüm halkımızı bu yarışmaya bekliyoruz “ dedi.

Son Güncelleme: 23.05.2014 03:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle