HGS BAKİYE BORÇ DETAY SORGU SAYFASI

HGS bakiye borç detay sorgulama sayfası Boğaz köprülerinde ve otoyollarda bekleme çilesini ortadan kaldıran Hızlı Geçiş Sistemiyle birlikte araç sürücüleri bekleme yapmaksızın, hızlı bir şekilde yoluna devam edebiliyor.

09 Haziran 2015 Salı 09:56
919 Okunma
HGS BAKİYE BORÇ DETAY SORGU SAYFASI

 

Boğaz köprülerinde ve otoyollarda bekleme çilesini ortadan kaldıran Hızlı Geçiş Sistemiyle birlikte araç sürücüleri bekleme yapmaksızın, hızlı bir şekilde yoluna devam edebiliyor. Uzun bekleme kuyrukları ve yoğun trafiğe neden olan eski sistemden kurtulmamızı sağlayan son teknolojiyle hizmet sunan Hızlı Geçiş Sistemi için mutlaka kart sahibi olmak gerekiyor. PTT merkezleri bankalar aracılığıyla alınan kartınıza HGS bakiye yüklemesi yaparak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Hızlı Geçiş Sistemleri, aldığınız kartınızda bulunan etiketin aracın ön camına yapıştırılmasıyla çalışır. Etiket, gişe geçişlerinde bulunan antenler tarafından algılanarak içerisinde bulunan bakiye tahsil edilir. Böylece bekleme yapılmaksızın geçiş anında ücretiniz kartınız üzerinden tahsil edilir. Son derece faydalı olan hgssorgula.net uygulamasında bazı zamanlar çeşitli problemlerde olabiliyor. Özellikle kaçak geçiş yapanlar ve geçiş ihlali yapanlar cezai durumlarla karşılaşabiliyor.

Hızlı Geçiş Sistemindeki antenler radyo frekansı algılama teknolojisiyle çalıştığından geçişlerde anında araçlarla ilgili bilgileri kaydediyor. Böylece gözden kaçan kaçak geçiş ve ihlaller olmuyor. Kaçak geçiş yaptığınızda ve ihlallerde bulunduysanız internet üzerinden yapacağınız sorgulamalarla bunu öğrenebilirsiniz. HGS borç sorgulaması sitemiz üzerinden yapılabilmektedir. Ayrıca sitemiz üzerinden giriş yaptığınızda güncel bakiye durumlarınızı da kontrol edebilirsiniz. İnternet bağlantısıyla bilgisayar ve telefonlarınız üzerinden sorgulamalar yapabilirsiniz. HGS Bakiye Sorgulama sayfası yani BURADAN hızlı geçiş sistemindeki bakiyelerinizin ne kadar olduğu ile ilgili sorgulama hizmetini kolaylıkla gerçekleştirebileceksiniz. HGS bakiye öğrenme işleminizi rutin olarak yapmanız gerekmektedir. Zira belli dönemlerde köprü ve otoyollardan geçiş aşamasında aracınızın etiket bakiyesi yetersiz olması durumunda ne yazık ki dönemli cezalar alabilmeniz söz konusu olabilecektir. Bunu göz önünde bulundurarak işlem yapmanız gerekmektedir. http://www.hgssorgula.net/sorgu.php sayfası da bu anlamda bakiye ile ilgili bilgileri sunabilmektedir.

Borç durumlarıyla karşılaşmamak adına önemli konulardan biri de bakiye konusudur. Hızlı Geçiş Sistemi kartınızdaki bakiye durumu sürekli güncellenmelidir. Güncelleme işlemleriyle ilgili zaman problemi yaşayanlar banka kartları ya da posta çeki hesapları üzerinden HGS otomatik yükleme talimatı vererek bu sorunu aşabilir. Borç durumu, bakiyeniz yetersiz kaldığında ancak geçiş yaptığınız zaman ortaya çıkıyor. Ancak bir hafta içerisinde kartınıza bakiye yüklemesi yaptığınızda, geçiş borcunuz kartınız üzerinden tahsil edildiğinden borç durumu ortadan kalkıyor. Ancak bir haftalık süreci aştığınızda yasal işleme tabi tutulabilirsiniz.

Kaynak: www.hgssorgula.net

 

Son Güncelleme: 09.06.2015 09:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle