HEM SAĞLIK HEM DE GÜZELLİĞİN VAZGEÇİLMEZ MEYVESİ

Hem sağlık hem güzelliğin vazgeçilmez meyvesi avokadoya Bilecikli vatandaşların ilgili her geçen gün artıyor.

07 Şubat 2017 Salı 08:12
1188 Okunma
HEM SAĞLIK HEM DE GÜZELLİĞİN VAZGEÇİLMEZ MEYVESİ

  Hem sağlık hem güzelliğin vazgeçilmez meyvesi avokadoya Bilecikli vatandaşların ilgili her geçen gün artıyor.

 

 

  Vücuttaki toksit maddeleri yok ederek yaşlanma sürecini yavaşlatan mucizevi meyve avokadonun tanesi 3,5 liradan Bilecik’te alıcılarını bekliyor. Bilecik’te manav sahibi Kadir Demirbaş, avokado meyvesinin içerisinde protein, mineral ve vitaminler sayesinde çocuklar ve hamileler için çok önemli hale geldiğini belirtti.

 

 

 Avokadonun vücudun karbonhidrat, yağ ve protein dengesini de düzenlediğini belirten Demirbaş, “Sağlık açısından aynı zamanda içerisinde bulundurduğu doymamış yap asitleri kanda kolesterolün yükselmesini de önlüyor.

 

 

 Kalp ve damar hastalıkları için en doğal ilaçtır. Aynı zamanda cildin güzelleşmesi için de tercih ediliyor avokado. Hem yendiğinde hem cilde sürüldüğünde de faydaları çok fazla. Bu mucizevi meyveyi halkımız tanıdıkça ilgisi de artıyor" dedi.

Son Güncelleme: 07.02.2017 08:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle