HASTANE KOMİSYONDAN GEÇTİ !

Bilecik İl Genel Meclisi Ağustos ayı toplantısı 5'inci birleşimi bugün Meclis Başkanı Serkan Yıldırım başkanlığında toplanıldı.

08 Ağustos 2014 Cuma 10:59
1214 Okunma
HASTANE KOMİSYONDAN GEÇTİ !
Bilecik İl Genel Meclisi Ağustos ayı toplantısı 5'inci birleşimi bugün Meclis Başkanı Serkan Yıldırım başkanlığında toplanıldı.
 
 İl Özel İdare toplantı salonunda yapılan toplantıda, geçtiğimiz günde İl Özel İdaresi'ne ait kampüsün Sağlık Bakanlığı'na devir edilmesi talebi meclis gündeminde görüşülerek  Plan ve Bütçe ile İmar komisyonlarına havale edilmişti. Komisyondan gelen raporlar bugün yapılan toplantıda meclis üyelerine sunuldu. Konuyla ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından oluşturulan raporlarda ise, Halk Sağlığı, lojmanlar ve Sağlık Müdürlüğü binalarının bulunduğu alan hariç olmak üzere, mevcut devlet hastanesi binalarının bulunduğu 33 Bin 173 metrekara alan ve Pelitözü köyünde hastane yapımı için kamulaştırılan 74 milyon 278 bin 96 metrekare alanın tamamının İl Özel İdaresi'ne devrinin şart koşulacağı belirtildi.
 
 
Ayrıca takas işlemleri yapılmadan önce değerlendirme uzmanları tarafından incelemeler yapılacağı ve karşılıklı bedellerin ödenebileceği kaydedildi. İl Özel İdaresi kampüsünde bulunan teknik, hizmet idari binaları ile lojman ve atölyelerin yıkımı için yeni hizmet binasının yapılmasına kadar süre tanınması şartı eklendi.
 Komisyonlardan gelen raporlar Meclis Başkanı Serkan Yıldırım tarafından oylanırken, oylama oy çokluğu ile kabul edildi.
 

Son Güncelleme: 08.08.2014 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle