GÜLÜMBE RAMPALARINDA FECİ KAZA 3 YARALI

Bilecik-Osmaneli karayolunun 10’nci kilometresinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

20 Haziran 2014 Cuma 16:19
4391 Okunma
GÜLÜMBE RAMPALARINDA FECİ KAZA 3 YARALI

Bilecik-Osmaneli karayolunun 10’nci kilometresinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

 Edinilen bilgiye göre Bilecik Gülümbe rampalarında 41 HY 093 plakalı Yusuf Y. (26) yönetimindeki çimento yüklü kamyon direksiyon hakimiyetini kaybederek yan yattı. Yan yatmanın etkisi ile metrelerce sürüklenen ve o sırada kamyonda bulunan çimento torbalarının patlaması toz bulutu oluştu. Bu oluşan toz bulutundan yolu göremeyen karşı şeritten gelen Barış T. (23)’in kullandığı 11 ED 932 plakalı otomobil kamyona çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobil takla atarken, sürücü Barış T. , kamyon sürücü Yusuf Y. ve kamyon sürücüsünün yanında bulunan Kerem A. (14) yaralandı. Takla atan otomobilin içine sıkışan sürücüyü, 112 Acil servis yetkilileri uzun uğraşlar sonucu sıkıştığı yerden çıkarabildiler.

 

 Sıkıştığı yerden çıkarılan yaralı ve diğer yaralılar 112 Acil servis ekipleriyle Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kamyon sürücüsü ve yanında bulunan Kerem A. ayakta tedavi edilirken, otomobil sürücüsü Barış T.’in ise durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Polis ve Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

Son Güncelleme: 20.06.2014 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle