GÜLTEKİN ÇALIŞKAN'DAN KINAMA !

Bilecik Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Didem Gültekin'i kınadı.

11 Ağustos 2014 Pazartesi 19:20
2537 Okunma
GÜLTEKİN ÇALIŞKAN'DAN KINAMA !

Bilecik Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Didem Gültekin'i kınadı.

 CHP Gençlik Kolları Başkanı Didem Gültekin'in sosyal medyada Cumhurbaşkan'ı Recep Tayyip Erdoğan hakkında hakaret içerikli yazıları üzerine telefon ile görüşlerini aldığımız CHP İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan'dan kınama geldi.

 Konu ile görüşlerini aldığımız İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Kimsenin ülkenin Cumhurbaşkanına ve Başbakanına üzerinde siyasi kimlik varken bu şekilde konuşamıyacağını belirtti. Çalışkan, "Siyasi terbiyesi olmayan bu şekilde konuşabilir siyasi terbiyesi olan bu şekilde konuşmaz. Bu tip şeyler sandıktan çıkmıştır saygı göstermek lazım . Siyasi ahlak içerisinde eleştirebilir ama bu şekilde Cumhurbaşkanı seçilmiş bir insana makamına saygı göstermeliyiz. Herkes haddini bilmeli. Bizim siyasi terbiyemiz ve siyasi ahlakımız var. Kendisini Cumhuriyet Halk Partisi adına kınıyoruz. Sosyal medyada bu tip yazılar yazabilmesi için Cumhuriyet Halk Partisi kimliğini bırakması lazım, ancak o şekilde o yazdığı yazıları yayınlayabilir. CHP'nin adına kimse leke getiremez. Kendisini kınıyor ve gereğinin yapılacağını bildiriyorum" dedi.

 

Son Güncelleme: 11.08.2014 19:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle