ÇIKAN YANGINDA 1 HEKTARLIK ORMANLIK ALAN ZARAR GÖRDÜ

Bilecik'in Bayırköy beldesinde çıkan orman yangını, yaklaşık 1 hektar ormanlık alanın zarar görmesine neden oldu.

12 Ağustos 2014 Salı 05:44
1166 Okunma
ÇIKAN YANGINDA 1 HEKTARLIK  ORMANLIK ALAN ZARAR GÖRDÜ

Bilecik'in Bayırköy beldesinde çıkan orman yangını, yaklaşık 1 hektar ormanlık alanın zarar görmesine neden oldu.

 

 

  Paşalar trafo mevkisinde boş arazide başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede ormanlık alana sıçrayıp büyüdü. Osmaneli Orman İşletme Şefliği yangın söndürme ekiplerinin anında müdahale etmesinin ardından orman yangını daha çok büyümeden söndürüldü. Bölgede soğutma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

  Orman yangınına 1 helikopter, 3 su tankı ve 9 arazöz ile 50 personelin müdahale ettiği yangın yaklaşık, 1 saatlik çalışma  sonucu kontrol altına alındı. İl Jandarma Komutanlığına bağlı Vezirhan belde jandarma ekiplerinin yaptığı araştırmada yangının, bölgeden geçen elektrik kablosunun kopması sonucu çıktığını belirlendi.

 

 

 

 

  Orman İşletme Müdürü Oktay Ayatay söndürme çalışmalarını organize ederken, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı da olay yerine gelerek yangın hakkında bilgi aldı. Elektrik şirketi ekipleri, kopan elektrik kablosunun onarım çalışmalarına başladı.

Son Güncelleme: 12.08.2014 05:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle